Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 157 (7769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Colegiul Național „Petru Rareș”

Andreea Galanton, eleva de 10 la bac: „Anii petrecuți la acest liceu reprezintă primii pași făcuți spre succesul viitor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanca Andreea Galanton a obținut media 10 la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021. Este absolventă a Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava și spune că „anii petrecuți la acest liceu reprezintă primii pași făcuți spre succesul viitor”.

Seriozitatea, profesionalismul și exigența, spune ea, sunt doar câteva dintre calitățile cadrelor didactice pe care le-a întâlnit la Colegiul „Petru Rareș” și care au ajutat-o să atingă această performanță.

„Țin să le mulțumesc atât doamnelor și domnilor profesori care m-au pregătit pentru <examenul maturității>, cât și părinților mei care m-au susținut în această etapă. Totodată, colectivul condus de doamna dirigintă Ramona Chitul a contribuit la dezvoltarea mea pe plan personal, prin atmosfera prietenoasă creată și numeroasele reușite de care ne-am bucurat împreună. Cu drag voi purta mereu cu mândrie titlul de <absolvent la Petru Rareș>”, ne-a spus „tânăra de 10”.

 

Evaluare

Andreea Galanton a studiat la clasa de Matematică - Informatică bilingv română-germană. A luat examenul de DSD și analizează posibilitatea accesării unor facultăți din spațiul german sau austriac, însă are în vedere și posibilitatea înscrierii la o universitate românească. Domeniul pe care-l urmărește este cel economic. „Deocamdată sunt în faza de evaluare a facultăților din România și din străinătate la care aș putea studia, urmând ca în perioada următoare să mă decid. Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care m-au susținut în perioada asta, în special părinților, profesorilor și colegilor mei”, ne-a mai destăinuit Andreea.

 

Dor de nebunii frumoase...

Ca orice absolvent de liceu, și Andreea Galanton a adunat în anii din urmă multe amintiri, a trecut prin multe emoții, a legat prietenii, a depășit momente dificile, iar acum, la ora bilanțului, se declară fericită. „Acești patru ani din viața mea au fost o experiență unică, pe care am parcurs-o alături de cei mai buni colegi și profesori, împreună cu care mi-am făcut amintiri de neuitat, de la care am putut învăța foarte multe lucruri și care au făcut ca fiecare zi în care veneam la liceu să fie specială. O să îmi fie dor de cafelele cu colegii mei înainte sau după ore, de proiectele în care m-am implicat, precum cel organizat în Otzenhausen, de excursiile cu clasa la Sălătruc, dar cel mai tare o să îmi lipsească nebuniile pe care le făceam împreună cu colegii mei în fiecare zi, deoarece mereu veneam la școală cu gândul... <Oare ce se mai întâmplă azi?>”, ne povestește Andreea.

 

Amintiri. Echipă. Mulțumiri

Liceul pentru Andreea Galanton a însemnat un nou început, care a adus împreună cu el prieteni, sentimente și aventuri neașteptate. În anul 2017, a început povestea ei la „Petru Rareș”. Despre „Petru” știa că este un loc deosebit, despre care auzise numai vorbe bune de la părinții ei, dar și de la foștii colegi de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava.

Tot în anul 2017, Andreea Galanton a participat la Balul Bobocilor  - Colegiul Național „Petru Rareş” Suceava, „o călătorie imaginară, plină de farmec şi întâlniri neaşteptate”, o călătorie inspirată din una dintre cele mai populare cărți pentru copii, „Alice în Țara Minunilor”, a autorului britanic Lewis Carroll, călătorie-concurs din care adolescenta de atunci a ieșit învingătoare. Andreea Galanton a obținut titlul de Miss Boboc – Colegiul „Petru Rareș” Suceava.

„Trebuie să mă repet și să spun că îi mulțumesc mult doamnei prof. Ramona Chitul, fosta mea dirigintă, pentru toate lucrurile pe care m-a învățat și, mai mult, pentru că a format cea mai puternică echipă, care a parcurs atât bucurii, cât și obstacole, precum pandemia, care în ciuda faptului că ne-a forțat să ne distanțăm o perioadă, ne-a unit mai tare ca niciodată. Le mulțumesc foarte mult, din nou, părinților, colegilor și profesorilor mei, pentru că m-au ajutat să ating această performanță și că au făcut această perioadă remarcabilă, deoarece, datorită lor, pot spune ca la Colegiul <Petru Rareș> nu poți să ai decât zile frumoase. Din acest motiv îi încurajez și pe alții să aleagă acest drum”, a mai adăugat Andreea Galanton.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Galanton, eleva de 10 la bac: „Anii petrecuți la acest liceu reprezintă primii pași făcuți spre succesul viitor”.
 Vizualizări articol: 2770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Andreea Galanton, eleva de 10 la bac: „Anii petrecuți la acest liceu reprezintă primii pași făcuți spre succesul viitor”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei