Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 157 (7769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mașini cu greutate

Țigări de peste 100.000 de euro, confiscate la Păltinoasa din două microbuze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două microbuze în care se aflau țigări de contrabandă au fost indisponibilizate de polițiștii de frontieră de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava. Luni seară, în jurul orei 19.30, polițiștii de frontieră au oprit pentru control, la Păltinoasa, un microbuz condus de un bărbat de 26 de ani, din județul Bihor. La control s-a observat că mașina are locuri special amenajate, iar în aceste spații se puteau vedea cartușe de țigări. În timp ce efectuau controlul microbuzului, polițiștii de frontieră au observat că de la sediul unei firme din zonă a plecat în trombă un alt microbuz. Polițiștii de frontieră au plecat și în urmărirea acestuia, microbuz pe care l-au găsit abandonat într-o parcare, cu ușile încuiate. Și în acest autovehicul au fost observate locuri special amenajate din care apăreau cartușe cu țigări. Cele două microbuze au fost duse la sediul Poliției de Frontieră, iar după verificări s-a descoperit că în interior se aflau 45.914 pachete de țigări, provenite din magazine de tip duty free ori netimbrate, de diferite mărci. Întreaga marfă, în valoare de 537.194 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Cele două microbuze, în valoare de circa 110.000 de lei, au fost indisponibilizate. Șoferul care a fost prins în trafic a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, la propunerea procurorului de caz, un judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Gura Humorului a dispus arestarea pentru 30 de zile. Acum, polițiștii îl caută și pe cel de al doilea șofer, care și-a abandonat mașina, pentru a-l putea trage la răspundere pentru infracțiunea de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de peste 100.000 de euro, confiscate la Păltinoasa din două microbuze.
 Vizualizări articol: 974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Țigări de peste 100.000 de euro, confiscate la Păltinoasa din două microbuze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei