Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 114 (7726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

eMAG Seller Credit

Pentrutoți cei care își doresc să își îmbunătățească performanțele în afacerea de pe Marketplace, eMAG a deschis noi oportunități de dezvoltare, așa că a creat prima linie de finanțare cu dobanda zero*, un proiect de finanțare dezvoltat în parteneriat cu Idea::Bank.

eMAG Seller Credit este un program dedicat celor care doresc să își maximizeze oportunitățile de creștere pe canalul eMAG Marketplace – prin acest program sellerii sunt susținuți să investească în stocuri pentru creștere, fie că este vorba de stocuri suplimentare pentru produsele deja existente sau de investiții în categorii și produse noi. O astfel de finanțare, care poate ajuta sellerii să beneficieze de economie de scală în negociere cu furnizorii, achiziționând volume mai mari sau o gamă mai largă de produse, îi poate ajuta în același timp să devină și mai competitivi și să crească exponențial.

În program au fost acceptați până acum peste 1,000 de selleri eligibili, iar plafonul total este de peste 100 de milioane de lei. Câteva avantaje pentru selleri:

  • Banii ajung la seller în maximum 3 zile de la momentul la care își manifesta interesul, iar Idea Bank aprobă linia de credit solicitată.
  • Sellerii pot aplica la program de oriunde, iar tot procesul se desfășoară remote
  • Toate costurile din program sunt zero: dobânda, comisioane administrare cont etc. eMAG susține integral și din resurse proprii contravaloarea dobânzilor liniilor de finanțare accesate de selleri prin acest program. Condițiile sunt:GMV: Gross Merchandise Value – cifră de afaceri pe eMAG Markeplace), pe care trebuie să o realizeze pe eMAG Marketplace, pentru trimestrul următor celui în care banii au fost trași din linia de finanțare. Plata dobânzii pentru banii utilizați din linia de finanțare va trebui achitatăde seller, direct către Idea Bank la finalul trimestrului cu target de cifră de afaceri însă, în cazul în care va atinge sau va depăși targetul transmis de eMAG pentru trimestrul în cauză, la final de trimestru eMAG va achita către seller întreaga valoare a dobânzii pe care o va achita către Idea Bank.
  • Singura obligație a sellerilor este să investească sumele accesate prin acest program în creșterea afacerii de pe eMAG Marketplace
  • Sellerii pot maximiza în continuare toate instrumentele de pe eMAG Marketplace: Ads, Fulfilment by eMAG, bundles, participare în campanii umbrela. 
  • Banii pot fi de asemenea utilizați pentru a investi într-un content de calitate, care să ajute la creșterea ratei de conversie

Programul dezvoltat de eMAG Marketplace în parteneriat cu Idea::Bank  a ajuns deja la a treia rundă de finanțare. Companiile care au beneficiat de acest program au înregistrat un volum al vânzărilor cu 28% mai mare în trimestrul în care au accesat fondurile, față de trimestrul anterior.

Creditele pot fi contractate de sellerii care îndeplinesc condițiile de eligibilitate: companie înființată de minimum 24 de luni și 12 luni de activitate în marketplace, care au avut o evoluție pozitivă în ultimul an fiscal și au înregistrat o cifră de afaceri între 150.000 și 25 milioane de lei.

Costurile de administrare (deschidere cont, comision administrare, internet banking) sunt zero.

Prima rundă de finanțare a fost în valoare de 3,8 milioane de euro, iar cea de-a doua 5 milioane de euro.

Suma maximă ce poate fi accesată de un seller este egală cu GMV-ul generat de acesta în medie pe trimestru, iar valoarea maximă este de 300.000 lei/seller. Aceasta sumă poate fi accesată în maximum trei zile lucrătoare de la momentul acordării creditului fără a fi necesară deplasarea la sediul băncii.

Recomandări pentru a investi suma contractată prin acest credit:

  1. Suplimentarea stocurilor de produse
  2. Extinderea gamei de produse
  3. Achiziția unor echipamente și tehnologii care să atragă creșterea capacității de producție și reducerea costurilor operaționale
  4. Investiții în pregătirea și dezvoltarea personalului sau angajarea unui personal mai calificat, care să contribuie la respectarea promisiunilor față de client
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului eMAG Seller Credit.
 Vizualizări articol: 899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eMAG Seller Credit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei