Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 72 (7684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Niculai Barbă: Drumul Suceava – Dolhasca este o prioritate pentru Consiliul Județean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a declarat că lucrările de modernizare a drumului Suceava – Dolhasca reprezintă o prioritate pentru această instituție. Niculai Barbă a amintit că, pentru 2021, CJ Suceava alocă cea mai mare sumă din ultimii ani pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor, respectiv 63 de milioane de euro.

Barbă a spus că din aceste fonduri urmează să fie modernizate peste 300 de kilometri de drumuri, din toate zonele județului. „Faptul că bugetul este mai bun, în condițiile actuale, reprezintă ceva îmbucurător pentru ceea ce urmează să se realizeze în județul Suceava. Totodată, trebuie arătat că sumele de la funcționare nu înseamnă doar salarii, birotică și altele. La funcționare intră și reparațiile curente la drumuri”, a arătat vicepreședintele CJ Suceava, care a adăugat că „pentru drumuri este o sumă pe care județul Suceava nu a mai avut-o niciodată și înseamnă o alocare aferentă modernizării a peste 300 de kilometri”. El a făcut referire la lucrările pe axele rutiere Suceava – Dolhasca și Suceava – Zăhărești – Stroiești - Dărmănești, care sunt deja în curs de execuție. „Va fi un disconfort, pentru că se va lucra foarte mult pe axă. Firmele au capacitate de muncă și va fi un disconfort în sensul că va fi un șantier, dar de la sfârșitul anului se va putea circula în condiții bune”, a dat asigurări Niculai Barbă.

El a mai declarat că printre lucrările care se vor realiza anul acesta se numără și cele la tronsoanele Panaci - Bilbor, Coșna – limită cu județul Bistrița-Năsăud, Mălini spre Borca, până la limita cu județul Neamț, dar și Siret – Mușenița -Frătăuții Noi, Mănăstirea Humorului – Pleșa - Solonețu Nou, Vulturești - Hârtop și Mălini - Slatina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niculai Barbă: Drumul Suceava – Dolhasca este o prioritate pentru Consiliul Județean Suceava.
 Vizualizări articol: 1843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Niculai Barbă: Drumul Suceava – Dolhasca este o prioritate pentru Consiliul Județean Suceava1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei