Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 72 (7684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Nuntă cu peste 150 de participanți, oprită de polițiști la Magnificus

Duminică, 28 Martie 2021 (10:52:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiști și jandarmi au descins, sâmbătă după-amiază, la Magnificus Plaza, sala de evenimente de mari dimensiuni de la ieșirea din Suceava spre Fălticeni, unde au fost obținute date și informații că are loc o nuntă cu mulți invitați. La fața locului s-a constatat că este vorba de o nuntă cu peste 150 de invitați.

Organizatorii au invocat că nu este o nuntă clasică, cu muzică sau dans, astfel că nu au considerat că încalcă vreo lege.

”Evenimentul a fost oprit și au fost aplicate 154 de sancțiuni contravenționale cu avertisment dar si pecuniare in valoare de 14.000 lei atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind interdicția de organizare a evenimentelor private”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene.

Sâmbătă seară, la nivelul județului Suceava peste 200 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat, alături de reprezentanții altor instituții, in cadrul acțiunilor de prevenire a răspândirii SarsCov2. Conform unor informații, sunt nunți programate să se desfășoară în municipiul Suceava și în cursul zilei de duminică.

Update:

Ștefan Mandachi a reacționat printr-o postare publică în urma acțiunii polițiștilor suceveni de sâmbătă după-amiază, de la Magnificus Plaza, unde avea loc o petrecere de nuntă cu peste 150 de invitați. Polițiștii au transmis că au oprit nunta și au aplicat amenzi de 14.000 de lei, administratorului unității și organizatorilor evenimentului.

Esența mesajului lui Mandachi este că nu era vorba de o nuntă în adevăratul sens al cuvântului și că se respecta distanțarea la mese:

”Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respectarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare”, a transmis afaceristul.

Acesta a mai spus că deține 70 de restaurante și chiar dacă ar fi Superman nu ar putea fi prezent la toate în aceiași zi. Acesta a mai transmis că angajații săi vor fi demiși dacă au încălcat legea.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nuntă cu peste 150 de participanți, oprită de polițiști la Magnificus.
 Vizualizări articol: 4537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nuntă cu peste 150 de participanți, oprită de polițiști la Magnificus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei