Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 64 (7676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

4 greșeli pe care le fac bărbații cu parfumurile lor

Imaginați-vă următorul scenariu: sunteți la o nuntă elegantă. Oaspeții trec pe lângă dvs. și vă aruncă priviri ciudate. De ce? V-ați aplicat prea mult parfum iar cei din jur se îneacă în arome de citrice. Un parfum ar trebui să fie descoperire neanunțată, ce joacă un rol mai mare decât cred majoritatea oamenilor în prezentarea personală.

 

Articolul de astăzi va acoperi cele 4 greșeli pe care ar trebui să le evitați atunci când utilizați parfumuri pentru bărbați. Înainte de a cumpăra următorul parfum, asigurați-vă că aveți în vedere aceste sfaturi.

Greșeala #1: Nu înțelegeți puterea parfumului

80% dintre bărbați declară că nu folosesc parfumuri in mod regulat. Aceasta este o statistică uluitoare prin faptul că vorbește despre ideea că mulți bărbați nu înțeleg pe deplin importanța parfumului.

 

Nu ne înțelegeți greșit, bărbații înțeleg că sunt curați, dar mirosul grozav depășește parfumul de săpun. Există două efecte puternice ale parfumului:

Cum vă afectează parfumul într-un mod personal

Un studiu publicat în Științe Chimice oferă date empirice care validează ceea ce am experimentat cu toții - mirosurile ne afectează starea de spirit. Studiul a stabilit, de asemenea, că alegem parfumurile pe baza stării noastre de spirit existente. Parfumul vă poate ajuta cu următoarele:

 

●     Stres - are un efect calmant, care vă ajută să vă relaxați și să vă simțiți confortabil

●     Încredere - siguranța de sine crește atunci când purtați un parfum de calitate.

●     Memorie - cercetările au arătat că există o legătură cauzală între simțul mirosului și memoria. Purtarea unui parfum vă poate duce înapoi la un moment minunat din viața dvs., care la rândul său are un efect asupra dispoziției dvs.

Cum îi afectează parfumul pe alții

Acest efect este dublu. Parfumul îi poate afecta pe alții într-un mod negativ sau pozitiv. De cele mai multe ori, un parfum bun va avea un efect pozitiv asupra celorlalți. Este destul de evident efectul pe care îl va avea un miros neplăcut. Cu toate acestea, când mirosiți bine, sunteți:

 

●     Cunoscut pentru că aveți un parfum de semnătură - mirosul frumos poate deveni o parte a identității dvs. și este un compliment pentru ținuta dvs.

●     Atrăgător - acest lucru poate face interacțiunile cu dvs. plăcute, indiferent de mediu. Oamenii sunt mai deschiși la ceea ce spuneți, deoarece parfumul creează o atmosferă plăcută.

●     Memorabil - multe femei declară că bărbații sunt mai atrăgători atunci când poartă un parfum extraordinar.

Greșeala #2 - Nu vă alegeți propriul parfum

Când purtați un parfum, este important să purtați unul care vă inspiră. Vă va spori încrederea.

 

Bărbații au capacitatea de a-și alege propriul parfum, care le va spori perfect chimia naturală a corpului. Mulți bărbați se bazează pe soțiile lor pentru a alege parfumuri pentru bărbați. Primirea cadourilor este minunată, dar este important să cunoașteți tipurile de parfumuri care vă plac, astfel încât să vă puteți alege parfumul dorit.

 

O opțiune este să obțineți mostre de la un comerciant. Eșantionarea este esențială, deoarece trebuie să știți dacă parfumul funcționează pentru dvs. Vă va ajuta să nu irosiți bani achiziționând o sticlă de parfum care nu vă place. De asemenea, vă va oferi cunoștințele necesare pentru a o informa pe doamna din viața dvs. despre tipurile de parfumuri care vă plac.

Greșeala #3 - Aplicarea incorectă a parfumului

Este important să nu irosiți parfumurile aplicându-le incorect. Un parfum de calitate poate fi scump, astfel încât fiecare spray este ca și cum ați arunca bani. Nu-l risipiți. Mulți bărbați nu știu că aplică colonia în mod necorespunzător. Iată câteva metode incorecte de aplicare incorecte:

 

●     Pulverizați în aer și mergeți în el

●     Aplicați prea mult

●     Pulverizați pe interiorul încheieturilor și le frecați împreună

 

Modul adecvat de a vă aplica parfumul preferat este să-l puneți direct pe corp. Cel mai bine este să îl puneți direct din duș. Parfumul este intensificat de căldura corpului. Când părăsiți dușul, căldura corpului emana și vă va elibera mirosul de parfum. Locurile recomandate pentru pulverizarea parfumului sau aplicarea uleiurilor sunt:

 

●     Pieptul gol

●     Încheieturi (fără a se freca)

●     În spatele urechilor / gâtului

 

Zonele de mai sus sunt cunoscute ca puncte de impuls. Fluxul de sânge în punctele pulsului este foarte puternic. Căldura este mai intensă în aceste puncte, ceea ce le face locuri excelente pentru aplicarea parfumurilor.

Greșeala #4 - Nu păstrați corect parfumul

Niciun parfum nu va rezista pentru totdeauna. Un parfum va rezista câțiva ani dacă este depozitat corespunzător. Fără o depozitare adecvată, mirosul se va evapora. Parfumurile se pot degrada rapid dacă sunt:

 

●     Supraexpus la lumina soarelui - păstrați parfumurile departe de fereastra din baie și de scaunul din mașină.

●     Expus la o gamă largă de temperaturi într-o perioadă scurtă de timp - dacă locuiți într-un climat cu temperaturi extrem de reci și calde, doriți să vă asigurați că parfumul dvs. este stocat într-o zonă controlat. Nu lăsați-l în mașină sau afară.

 

Cel mai bine este să vă păstrați parfumul într-un mediu întunecat și la temperatura camerei pentru a păstra integritatea și potența parfumului. Expuneți-l la lumină doar atunci când îl scoateți pentru a-l aplica.

 

Un parfum ar trebui să fie un principiu al stilului personal. Faceți-vă timp pentru a vă face cercetările și pentru a testa parfumuri pentru bărbați, astfel încât să știți ce vă place. Nu exagerați cu aplicarea sa, ci pulverizați suficient pentru a fi descoperit și nu anunțat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 4 greșeli pe care le fac bărbații cu parfumurile lor.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 greșeli pe care le fac bărbații cu parfumurile lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei