Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 64 (7676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Arhiepiscopia Sucevei a donat un incubator Secției de Neonatologie a Spitalului Municipal Rădăuți

Joi, 18 Martie 2021 (09:31:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a donat miercuri, 17 martie, un incubator performant Secției de Neonatologie a Spitalului Municipal Rădăuți „Sfinții Doctori Cosma și Damian”.

În luna „Pentru Viață”, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților se implică în salvarea copiilor născuți prematur. Donația a fost făcută de familia Savin din Parohia „Sfântul Nicolae” Bruxelles, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Iosif, Mitropolit al Europei Occidentale și Meridionale, și a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților.

După cum se precizează într-un comunicat de presă trimis de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, unitatea medicală din Rădăuți a primit un incubator Okuman OKM 801 cu servo-control, în valoare de aproape 55.000 de lei. Acesta este capabil să compare diferența dintre ambient și temperatura setată și să modifice puterea de încălzire, pentru a păstra temperatura stabilă în interiorul incubatorului.

La eveniment au participat ca reprezentanți ai Centrului Eparhial din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților arhim. Vartolomeu Chira, consilier în cadrul Sectorului Medical și de Asistență, şi protos. Alexandru Moroșan, director al Departamentului Farmaceutic „Arimateea”. Din partea Protopopiatului Rădăuți au fost prezenți părintele misionar protopopesc Ilie Molea și un asistent social.

Darul deosebit de util a fost primit de Romeo Cătălin Negruț, managerul Spitalului „Sfinții Doctori Cosma și Damian”, de dr. Mihaela Bejinaru, medic primar neurolog și purtător de cuvânt al spitalului, precum și de personalul medical al Secției de Neonatologie.

„Nu este prima dată când Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților se implică în dotarea unităților medicale din județ cu aparatură medicală de ultimă generație. La începutul pandemiei COVID-19, Arhiepiscopia Sucevei a donat Spitalului Județean Suceava un sistem performant de testare și 2.000 de kituri de testare, în valoare totală de 100.000 de euro. Tot în anul 2020 au fost donate aparate medicale spitalelor din Suceava, Rădăuți și Fălticeni”, transmit reprezentanții Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arhiepiscopia Sucevei a donat un incubator Secției de Neonatologie a Spitalului Municipal Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Arhiepiscopia Sucevei a donat un incubator Secției de Neonatologie a Spitalului Municipal Rădăuți5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei