Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 62 (7674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tâlhărie calificată

Aproape 5 ani de închisoare pentru un tânăr care, prins la furat la Profi, a agresat o vânzătoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Suceava a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, după un furt de la un magazin Profi care a degenerat în violențe. Tânărul a fost surprins de o angajată care, în încercarea de a-l opri pe hoț, a fost agresată. Inculpatul, Ștefan Semian, a fost condamnat în stare de recidivă postexecutorie, ceea ce i-a adus pedeapsa aparent severă. Sentința Judecătoriei Suceava poate fi contestată la instanța superioară. Tânărul a executat ceva mai mult de trei luni din pedeapsă în stare de arest preventiv.

Fapta a fost comisă în februarie 2019.

În seara lui 14 februarie 2019, în jur de ora 18.30, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată telefonic de o angajată la magazinul Profi de pe strada Tineretului, din cartierul Burdujeni al municipiul Suceava, despre faptul că a fost agresată în momentul în care a încercat să oprească, la ieșirea din magazin, un tânăr care  furase produse din unitate.

Femeia, în calitate de șef de tură, a fost anunțată de colege despre faptul că în magazin a intrat un tânăr care în trecut a mai sustras bunuri din magazin, însoțit de un alt tânăr.

Pentru a preveni un alt furt, gestionara s-a postat în zona intrării, unde, în momentul în care cel de-al doilea tânăr a vrut să iasă, ea a observat că acesta avea o sacoșă cu mai multe produse alimentare sustrase din magazin. Din cercetări a rezultat că femeia i-a solicitat acestuia să se oprească, moment în care tânărul a îmbrâncit-o și și-a continuat deplasarea. Femeia nu s-a lăsat și l-a prins de mână, moment în care a fost lovită.

Agresorul a fost identificat în persoana lui Ștefan Semian, în vârstă de 22 de ani la acea vreme. El a fost însoțit în magazin de fratele său, minor la acea vreme, cel care atrăsese inițial atenția personalului Profi. Autorul a fugit din magazin cu sacoșa, ulterior abandonând-o.

La scurt timp, după ce cei doi au fugit de la faţa locului, la aproximativ 20 de metri faţă de intrarea în magazin, a fost găsită o sacoşă în care se aflau bunurile sustrase, care au fost ridicate de poliţişti pentru prelevarea unor probe criminalistice.
În urma aceleași sentințe a Judecătoriei Suceava, fratele minor a scăpat cu o pedeapsă mult mai ușoară, măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o durată de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Victima agresiunii nu s-a constituit parte civilă, dar SC Profi Rom Food SRL este parte în proces, pentru un prejudiciu de 345 de lei, cu titlul de daune materiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 5 ani de închisoare pentru un tânăr care, prins la furat la Profi, a agresat o vânzătoare.
 Vizualizări articol: 2930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aproape 5 ani de închisoare pentru un tânăr care, prins la furat la Profi, a agresat o vânzătoare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei