Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 62 (7674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Vin transferuri năucitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai e multă vreme până la încheierea campionatelor din Europa, care anul acesta vor accelera finalizarea din cauza desfăşurării turneului final al Campionatului European, care impune un calendar special, deoarece trebuie totuşi nişte zile în care loturile să se adune, să se încerce omogenizarea, stabilirea formulelor de joc şi implicit de echipa etc. Ca întotdeauna pe vremea asta, deja se fac speculaţii şi pronosticuri cu privire la parcursul numelor importate din fotbalul continental, atât al celor care vor participa la turneul final, europeni în acte, dar şi al celor de pe alte continente,dar care joacă la echipe de club europene, majoritatea fiind sud-americani. Pe lângă fotbalişti, e vorba şi de antrenori, fiindcă şi în privinţa acestora se duc lupte, fie pentru a-i păstra, fie pentru a-i convinge să plece fără a pretinde daune. Se au în vedere cele mai diverse argumente, de la neacomodarea la anumite echipe (cazul lui Ronaldo la Juve) până la starea conflictuală cu antrenorul şi/sau cu preşedintele de club (Messi la Barcelona), de la ostilitatea suporterilor faţă de anume fotbalişti sau antrenori (Neymar de la PSG, Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev),până la dorinţa de schimbare, coroboratăşi cu aceea de performanţă (M'Bappe de la PSG, unde s-a lămurit că niciodată nu o să câştige Champions' League). Sunt argumente de toate felurile, şi caîntotdeauna, mai toate par să aibă justificare. Mai e o discuţie şi în privinţa celor care doresc afirmarea deplină, şi pentru care Campionatul European chiar contează: o "explozie" acolo ar face să explodeze şi preţul respectivului pe piaţa transferurilor. Nu e cazul celor deja celebri, caRonaldo ori M'Bappe, care fie că joacă, fie că nu, fie că rup gura, fie că joacă la europene penibil, rămân cu preţul neschimbat. Ei bine, în toată această tulbureală, cele mai tari momente din ultimele zile mi se par cele legate de CR7. Primul vine chiar de la el: cică s-ar reîntoarce la Real Madrid, dacă tot îl scoate Juve la vânzare! Mi se pare pe deplin plauzibil şi logic. Al doilea moment e năucitor şi o are în centru pe... mama lui Ronaldo! Care a prezentat presei viitorul tricou cu numărul 7 al lui Cristiano: cel al lui Sporting Lisabona, echipa unde a debutat! Nu vi se pare năucitor?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vin transferuri năucitoare.
 Vizualizări articol: 1139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vin transferuri năucitoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei