Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 62 (7674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită oficială

Ministrul Atilla Cseke a apreciat investițiile din banii Ministerului Dezvoltării în două școli din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Dezvoltării, Atilla Cseke, a apreciat calitatea lucrărilor făcute la două unități școlare din municipiul Câmpulung Moldovenesc prin Programul Național de Dezvoltare Locală. În cadrul vizitei de lucru pe care a efectuat-o la finalul săptămânii trecute în județul Suceava, Atilla Cseke, a vizitat și Liceul Tehnologic Nr. 1 și Școala Gimnazială „George Voevidca”. El a fost însoțit de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și de primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură. Cele două unități școlare au fost reabilitate și modernizate în totalitate prin proiecte finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar primăria câmpulungean a alocat fonduri pentru dotarea lor cu mobilier și echipamente.

În cadrul vizitei, Atilla Cseke a spus că îl bucură faptul că vede că fondurile alocate de acest minister au fost folosite pentru a îmbunătăți condițiile în care își desfășoară activitatea elevii și profesorii din școlile din România. Atilla Cseke a spus că este important ca administrațiile locale să aibă anumite priorități, educația fiind una dintre acestea. „Mă bucur dacă în educație există o infrastructură modernă, pentru că așa putem să avem un viitor asigurat. Pot să spun că în țară am mai văzut și contraexemple. Dar dacă avem o infrastructură modernă, cum este aici, putem să avem speranța că și copiii noștri vor avea un viitor”, a declarat ministrul Dezvoltării.

La rândul său, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, în timpul vizitei la Liceul Tehnologic din Câmpulung Moldovenesc, că această unitate școlară poate fi un exemplu pentru tot județul. Mai mult, el a propus încheierea unui parteneriat între acest liceu și Camera de Comerț și Industrie Suceava, în vederea calificării elevilor în meseriile care sunt solicitate pe piața muncii. Gheorghe Flutur a spus că Liceul Tehnologic din Câmpulung Moldovenesc poate fi o școală pilot în România într-un astfel de proiect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Atilla Cseke a apreciat investițiile din banii Ministerului Dezvoltării în două școli din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ministrul Atilla Cseke a apreciat investițiile din banii Ministerului Dezvoltării în două școli din Câmpulung Moldovenesc1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei