Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 61 (7673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trist

Intervenții ale Poliției în cazul unui tată care și-a lovit fiica și a unui fiu ce și-a agresat mama

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii au avut de gestionat, la finele săptămânii trecute, două cazuri de agresiune în familie delicate, într-un caz fiind vorba de un fiu care și-a agresat mama și a amenințat că îi incendieze casa, iar în celălalt de un bărbat care a făcut un scandal monstru în familie, lovindu-și fiica minoră dar și pe un consătean care a intervenit.

Unul dintre agresori a ajuns în arest iar unul a fost internat nevoluntar.

În seara zilei de vineri, în jur de ora 19.00, Postul de Poliția Păltinoasa a fost sesizat prin 112 de către o femeie de 64 de ani, din satul Capu Codrului, care a cerut ajutor cu privire la agresivitatea fiului său.  

Din cercetări a rezultat că fiul în vârstă de 33 de ania amenințat-o pe mama sa cu acte de violență și că va da foc casei, după care a lovit-o, creându-i suferințe fizice și o stare de temere ca urmare a amenințărilor adresate. La fața locului a ajuns și un echipaj medical de la Gura Humorului, care i-a acordat îngrijiri medicale femeii. Polițiștii i-au spus femeii că pot emite un ordin prin care fiul să nu mai aibă voie să se apropie de ea, pentru minimum 5 zile, dar mama a refuzat. Chiar și așa, fiul a fost pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violență în familie și a ajuns în arest, reținut 24 de ore.

Un caz cel puțin la fel de grav s-a înregistrat sâmbătă seară, la Grămești. O femeie în vârstă de 50 de ani a sunat la 112 și a sesizat că soțul ei face scandal și este violent.

Din ancheta polițiștilor de la Secția 13 Rurală Bălcăuți rezultă că soțul, în vârstă de 60 de ani, a venit la domiciliu aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, și a început să facă scandal, adresându-i soției sale amenințări cu acte de violență, iar la un moment dat a tras-o de păr pe fiica sa minoră în vârstă de 15 ani și a lovit-o.

Un localnic în vârstă de 40 de ani, care se deplasa pe drumul din fața locuinței, a încercat să aplaneze conflictul, însă a fost lovit cu capul în zona feței, rezultă din cercetări.           

În acest caz, părțile vătămate din familie au fost de acord cu emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Polițiști au încercat să-i explice bărbatului că trebuie să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță minimă de o sută de metri față de soție și fiică, însă acesta nu a dat vreun semn că a înțeles. 

În aceste condiții, polițiștii au decis să îl ridice pe bărbatul de 60 de ani și să îl transporte la Spitalul de Boli Cronice Siret, în vederea internării.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie și lovire sau alte violențe, ultima infracțiune fiind cu privire la lovirea bărbatului care a încercat să intervină.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intervenții ale Poliției în cazul unui tată care și-a lovit fiica și a unui fiu ce și-a agresat mama.
 Vizualizări articol: 1668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intervenții ale Poliției în cazul unui tată care și-a lovit fiica și a unui fiu ce și-a agresat mama0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei