Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 61 (7673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La UNION CARS

Noul Ford PUMA,

echipat cu motor de 1.0 l EcoBoost Hybrid, în varianta cu transmisie automată în 7 trepte este disponibil acum pentru comandă la UNION CARS - dealerul tău Ford din Suceava!

 

Ford introduce o nouă opțiune de transmisie automată în șapte trepte pentru variantele de motorizare EcoBoost Hybrid, care va permite pentru prima dată șoferilor care doresc o cutie de viteze automată să reducă emisiile de CO2 și să economisească bani folosind tehnologia Ford mild-hybrid de 48 de volți. Motorul EcoBoost Hybrid de 1.0 litri cu cutia automată în șapte trepte face experiența de condus mai puțin solicitantă în trafic, în situațiile frecvente de oprire-pornire. În plus, schimbările de viteze rapide vin în completarea performanțelor propulsorului hibrid pentru o experiență de condus mult mai distractivă.

Tehnologia Ford EcoBoost Hybrid folosește un starter/generator integrat acționat de o curea (BISG) pentru a recupera energia pierdută de obicei în timpul frânării și pentru a încărca un acumulator litiu-ion de 48 de volți. BISG oferă și asistență de cuplu motorului pentru a spori eficiența și performanțele acestuia, în funcție de scenariile de conducere.

Suplimentarea cuplului este bazată pe sistemul BISG pentru a crește cuplul total disponibil, pentru o accelerație mai bună, cu o eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil. Combinația de EcoBoost Hybrid și cutia automată în șapte trepte este deosebit de potrivită pentru oraș, unde opririle frecvente permit captarea regulată și redistribuirea energiei.

Asocierea unei transmisii cu dublu ambreiaj la un sistem de propulsie hibrid îi oferă clientului avantajele ambelor tehnologii, precum și creșterea disponibilității sistemelor de propulsie hibride economice, pentru persoanele care își doresc transmisie automată. 

Plăcerea de a conduce o mașină cu cutie automată este susţinută de arhitectura cu dublu ambreiaj a cutiei de viteze automate cu șapte trepte ce oferă o accelerație continuă cu schimbări ușoare. Transmisiile automate sunt deosebit de benefice pentru șoferii cu mobilitate redusă, iar conducerea cu două pedale cere mai puțin efort din partea șoferului, în trafic.

Tehnologie îmbunătățită de asistență a șoferului. Transmisia automată în șapte trepte permite folosirea de tehnologii suplimentare în combinație cu eficiența oferită de motopropulsorul EcoBoost Hybrid. Funcționalitatea Stop&Go pentru sistemul Adaptive Cruise Control poate opri complet vehiculul în situații de trafic stop-start, iar dacă durata opririi este mai mică de 3 secunde, vehiculul poate pleca automat. Prin intermediul aplicației FordPass,Puma poate fi pornită de la distanţă.

Vă invităm la UNION CARS - dealer Ford în Suceava, pentru oferte şi programări sesiuni de test drive!

 

Bdul Sofia Vicoveanca, nr. 5, www.fordsuceava.ro, 0230/220.000; 0230/220045

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul Ford PUMA,.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noul Ford PUMA,0.05

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei