Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 61 (7673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Proiecte de investiții

Ministrul Dezvoltării a prezentat primarilor sucevenilor programul construcției de creșe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke, s-a întâlnit sâmbătă cu primarii municipiilor și orașelor din județul Suceava. La întrunire au participat și senatorii Constantin Daniel Cadariu (PNL) şi Gheorghe Mîndruţă (USR) şi deputatul (PNL) Angelica Fădor. Ministrul Cseke a prezentat programul pentru construcţii de creşe, proiectele de cadastrare şi despre Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Ministrul i-a întrebat pe primari ce probleme au întâmpinat în derularea proiectelor finanţate prin Ministerul Dezvoltării și a dat asigurări că vor fi căutate căile de soluționare a acestora, la nivel guvernamental.

În cadrul întâlnirii, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut un bilanţ al proiectelor cu finanţare prin Ministerul Dezvoltării: 483 de obiective aprobate la finanţare, în valoarea de 286 de milioane de euro, dintre care 233 deja finalizate, sumele achitate pentru lucrări fiind de 184 de milioane de euro.

Flutur a arătat că 72 de proiecte sunt pentru sisteme de aducțiune apă, pentru 1.054 de kilometri de reţea, care deserveşte o populaţie de 160.000 de persoane. La acestea se adaugă 72 de obiective pentru 814  kilometri de reţele de canalizare, 172 de școli reabilitate în care învață 36.000 de elevi, 78 de grădinițe reabilitate pentru 5.500 de copii, 44 de dispensare medicale, 133 de investiţii în reabilitări şi modernizări de drumuri locale, respectiv 579 de kilometri şi 65 de obiective finanțate pentru poduri și podețe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Dezvoltării a prezentat primarilor sucevenilor programul construcției de creșe.
 Vizualizări articol: 1084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Dezvoltării a prezentat primarilor sucevenilor programul construcției de creșe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei