Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 16 (7628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primele informații

Operația lui Daniel Bodnar: i-au fost refăcuți corpii vertebrali, dar au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primele informații despre cum a decurs operația lui Daniel Bodnar, intervenție chirurgicală efectuată ieri de o echipă operatorie de la Spitalul de Neurochirurgie Iași, au fost transmise de sora lui Daniel, dr. Daniela Pintican.

Concluzii nu se pot trage atât de repede, așa cum era de așteptat, iar din ce a transmis sora sa, sunt și vești bune, dar și vești mai puțin bune:

”Am discutat cu medicii din echipa operatorie, care au făcut ceea ce a ținut de ei, la cele mai înalte standarde, și le mulțumim.

Lui Daniel i-au fost refăcuți corpii vertebrali. Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării. De acum Dumnezeu își va face partea Lui, cu siguranță!

S-a trezit din anestezie. Mâine dimineață urmează să i se facă un examen neurologic.

Va urma o perioadă lungă și intensă de recuperare.

Căutăm cele mai bune soluții pentru că ne dorim cu ajutorul lui Dumnezeu ca Daniel să poată umbla din nou.

Recuperarea o va face în Viena, acolo unde Daniel are 2 surori. Urmează să facem demersurile necesare pentru a începe cât mai repede posibil procedurile.

Noi, ca familie, îl susținem, avem nevoie și de susținerea voastră! Vă mulțumim pentru susținere și pentru toate mesajele. Daniel este un om preaiubit de Dumnezeu, familie și de toți oamenii care îl cunosc și știu că lupta lui a fost, este și va fi pentru dreptate și adevăr. Cu Dumnezeu înainte!”

Este prematur așadar de spus când va putea Daniel să pășească din nou. Cei din familie își pun speranțele în Dumnezeu că Daniel va putea merge din nou, după o perioadă mai lungă sau mai scurtă de recuperare.

 

Conturi deschise pentru cei care vor să îl ajute pe Daniel

Daniel Bodnar va avea nevoie pentru recuperare. Activistul de mediu a ajuns la spital după ce a suferit leziuni serioase în urma unui grav accident de circulație care s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, la Sucevița.

Iată mesajul postat de familia lui Daniel Bodnar, miercuri dimineață:

„Salutare, oameni frumoși!

Daniel, iubitul nostru, a intrat acum în operație. Avem încredere în Dumnezeu că echipa medicală va lua cele mai bune decizii și că Dumnezeu va face o minune.

După operație va avea nevoie să urmeze proceduri complexe de terapie și recuperare. Vrem să fim alături de el, chiar dacă medicii în momentul de față îi dau foarte puține șanse că va merge din nou pe picioarele lui.

Având în vedere că foarte mulți ne-ați întrebat cum puteți ajuta, aveți posibilitatea să donați pentru cauza lui în contul personal sau al soției lui.

Vă mulțumim că sunteți alături de Daniel!”

Bodnar Daniel

Cont în LEI - Banca Transilvania:

RO05BTRLRONCRT0501378502,

BTRLRO22

Bodnar Daniel

Cont în EURO – Banca Transilvania:

RO79BTRLEURCRT0501378501,

BTRLRO22

REVOLUT:

GB06 REVO 0099 7013 1862 45

REVOGB21

Bodnar Simona

Cont în LEI – Banca Transilvania:

IBAN RO60BTRLRONCRT0476112601

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Operația lui Daniel Bodnar: i-au fost refăcuți corpii vertebrali, dar au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării.
 Vizualizări articol: 2150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Operația lui Daniel Bodnar: i-au fost refăcuți corpii vertebrali, dar au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei