Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 16 (7628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Tânăr decedat, după ce a fost proiectat în afara mașinii cu care intrase în copacii de lângă drum

Vineri, 22 Ianuarie 2021 (08:03:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Update

Tânărul a fost declarat decedat la puţin timp după ce a ajuns la spital.

 

Un grav accident s-a petrecut joi seara, înainte de ora 17.00, pe strada Calea Unirii din Suceava, mai sus de Grupul Școlar. Un autoturism Mercedes condus de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Suceava, a fost scăpat de sub control, a părăsit șoseaua și a intrat în coliziune violentă cu arborii de la marginea drumului. În urma coliziunii puternice cu copacii, se pare că șoferul a fost proiectat în afara mașinii, fiind astfel găsit de echipele de salvare ajunse la fața locului. În același timp, în momentul părăsirii părții carosabile, autoturismul a acroșat un pieton, un bărbat de 40 de ani care se afla pe trotuar. După ieşirea în decor, la partea din faţă a maşinii a izbucnit un incendiu.

La locul accidentului a fost solicitată intervenția a două echipaje de descarcerare și ambulanțe SMURD, care au preluat șoferul inconștient, în stare gravă, şi au efectuat manevre de resuscitare. El a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. În același timp, bărbatul de 40 de ani a fost mai norocos, el fiind doar ușor atins de autoturismul scăpat de sub control. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Câțiva martori care au discutat cu polițiștii ajunși la fața locului spun că au văzut autoturismul Mercedes deplasându-se cu viteză destul de mare și schimbând des benzile de circulație, pentru a se putea strecura mai ușor în trafic. În același timp, nu este exclusă și apariția unei probleme de natură medicală la șoferul aflat la volanul mașinii.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul, dacă șoferul se afla sub influența alcoolului, cercetările fiind derulate în cadrul unui dosar deschis pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr decedat, după ce a fost proiectat în afara mașinii cu care intrase în copacii de lângă drum.
 Vizualizări articol: 2764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr decedat, după ce a fost proiectat în afara mașinii cu care intrase în copacii de lângă drum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei