Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 10 (7622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Primăria Fălticeni organizează dezbatere publică pentru actualizarea regulamentului care stabileşte normele de gospodărire la nivel local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Local al Municipiului Fălticeni va dezbate proiectul de hotărâre prin care se va actualiza Regulamentul pentru stabilirea normelor de bună gospodărire pe teritoriul municipiului Fălticeni. Premergător introducerii pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local, acest proiect de hotărâre va intra în procedura dezbaterii publice.Iniţial, proiectul amintit a parcurs etapa consultării publice, la sfârşitul anului 2020, şi conform legislaţiei care reglementează transparenţa decizională în administraţia publică, exista şi posibilitatea organizării unei dezbateri publice, acest lucru fiind solicitat, în termenul legal, de Asociaţia pentru Protecţia Animalelor „Şi ei au dreptul la viaţă” din Fălticeni.

„Având în vedere modificările din legislaţie de la aprobarea prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Fălticeni nr. 151 din 28.11.2013 a Regulamentului pentru stabilirea normelor de bună gospodărire pe teritoriul municipiului Fălticeni, obligaţia ca deciziile locale să respecte Codul Administrativ şi în conformitate cu prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr. 21/2002 privind gospodărirea localităţilor urbane şi rurale, prin care se stabilesc obligaţiile şi răspunderile care revin autorităţilor administraţiei publice locale, instituţiilor publice, agenţilor economici şi cetăţenilor pentru buna gospodărire a localităţilor, pentru instaurarea unui climat de ordine şi curăţenie pe teritoriul acestora, am propus actualizarea Regulamentului pentru stabilirea normelor de bună gospodărire pe teritoriul municipiului Fălticeni”, ne-a spus primarul Gheorghe Cătălin Coman.

 

Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor trebuie să se înregistreze

Primăria Fălticeni a anunţat organizarea dezbaterii publice pe data de 20 ianuarie, de la ora 11.00, în sala de şedinţe a Primăriei Fălticeni.

„Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor în cadrul dezbaterii publice vor avea la dispoziţie 10 minute pentru prezentare. Aceste persoane sunt rugate să se înregistreze online, utilizând formularul de pe site-ul falticeni.ro (http://falticeni.ro/transparenta/cerere_particip_dezbatere.htm ) sau direct la registratura Primăriei Fălticeni, holul principal, între orele 8.00-16.00.  Accesul persoanelor la dezbaterea publică este permis în limita locurilor disponibile în sală, cu respectarea măsurilor pentru  prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Documentaţia aferentă proiectului de act normativ poate fi consultată pe pagina de internet a instituţiei, linkul http://falticeni.ro/transparenta.php, sau la avizierul de la sediul instituţiei – str. Republicii, nr. 13”, se precizează în anunţul publicat pe pagina web a municipalităţii.

Potrivit Legii nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, propunerile, sugestiile și opiniile formulate cu ocazia dezbaterii publice au valoare de recomandare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Fălticeni organizează dezbatere publică pentru actualizarea regulamentului care stabileşte normele de gospodărire la nivel local.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Fălticeni organizează dezbatere publică pentru actualizarea regulamentului care stabileşte normele de gospodărire la nivel local5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei