Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 10 (7622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La mare căutare

Încasări de peste un milion de lei, la bugetul Sucevei, de la parcările cu plată

Joi, 14 Ianuarie 2021 (12:27:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcările cu plată care funcționează în municipiul Suceava, atât cele supraterane cât și cele subterane, au generat încasări de peste un milion de lei la bugetul local, în 2020.

În anul 2020, la nivelul orașului, erau 11 parcări cu plată, dintre care 9 supraterane: Piața Centrală, Magazin Bucovina, Hotel Bucovina, Ștefan cel Mare, IPJ, Dorna, Nicolae Bălcescu, Vasile Alecsandri, Vasile Bumbac. Acestora li se adaugă și cele 2 parcări subterane, din Centru, una cu intrare de pe Bulevardul Ana Ipătescu iar cealaltă de pe strada Ciprian Porumbescu.

“În 2020, prin sistemul de autotaxare au rezultat încasări totale de 943.627 lei (inclusiv din abonamente), spre deosebire de anul 2019, când încasările au fost în valoare de 874.496 lei. Parcarea de pe str. Ștefan cel Mare a fost cea mai solicitată, încasând 154.588 lei.
De asemenea, din luna octombrie a anului 2019, plata s-a putut realiza și prin SMS, cu cardul bancar și prin intermediul aplicației Suceava Parking. Încasările prin SMS au fost de 16.784 lei, iar cu cardul 7.205 lei”, a explicat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Acestor venituri generate la bugetul local din autotaxare li se adaugă 94.940 lei, care au fost încasați din plata taxei majorate pentru cei care nu și-au achitat locul de parcare, precum și 129.700 lei rezultați din cele 783 de amenzi aplicate de Poliția Locală.

Începând cu data de 16 ianuarie intră în categoria parcărilor cu plată și Aleea Trandafirilor, respectiv strada Anastasie Crimca, care au fost amenajate în acest scop de la finele anului trecut, când s-a făcut inclusiv verificarea parcometrelor instalate în zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încasări de peste un milion de lei, la bugetul Sucevei, de la parcările cu plată.
 Vizualizări articol: 1307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Încasări de peste un milion de lei, la bugetul Sucevei, de la parcările cu plată5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei