Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 10 (7622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoți cu telecomenzi potrivite pentru Audi și VW au deschis mașini în apropiere de pârtia de la Dorna

Joi, 14 Ianuarie 2021 (14:15:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Vatra Dornei au acționat într-un caz care a dat ceva bătăi de cap, doi indivizi cu fețele acoperite deschizând cu ușurință mai multe mașini, modele VW și Audi, parcate în apropiere de pârtia din municipiul stațiune, în care au căutat bani sau alte bunuri de valoare. Polițiștii au avut și o sesizare din data de 10 ianuarie, un bărbat din Bistrița-Năsăud reclamând că autori necunoscuți i-au sustras din torpedoul mașinii parcate pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul stațiune suma de 1000 de euro. Persoana vătămată a reclamat că a parcat mașina peste drum de sediul Clubului Sporturilor de Iarnă și a plecat la schi, iar când a revenit a constatat că mașina este deschisă, fără a fi forțată, iar suma de bani a fost sustrasă din interior. 

Cercetările demarate imediat de judiciariștii dorneni au arătat că doi indivizi au deschis mai multe mașini folosindu-se de un dispozitiv electronic tip telecomandă, pentru modele VW și Audi. Ei au deschis mai multe mașini și au căutat bunuri, însă au găsit doar suma de 1000 de euro.

După ce s-au adunat date, miercuri, 13 ianuarie, o echipă de lucrători de poliție judiciară din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Vatra Dornei s-a deplasat în județul Iași, ridicând un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Miroslava, care participase la furtul banilor. Bărbatul de 40 de ani nu a recunoscut furtul, însă ulterior, pus în fața probelor, a restituit și prejudiciul.

Bărbatul din Miroslava-Iași a fost reținut pentru 24 de ore, în arestul poliției județene, urmând a fi cercetat în continuare sub control judiciar.

Polițiștii continuă cercetările pentru a-l găsi și pe al doilea autor.

Bărbatul de 40 de ani a fost pus sub acuzare pentru furt calificat. După modificările aduse recent Codului Penal, la infracțiunea de furt calificat răspunderea nu mai încetează la împăcarea părților, astfel că polițiștii dorneni vor putea continua ancheta, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, iar autorii vor putea fi trimiși în judecată pentru a răspunde pentru faptele lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoți cu telecomenzi potrivite pentru Audi și VW au deschis mașini în apropiere de pârtia de la Dorna.
 Vizualizări articol: 2672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hoți cu telecomenzi potrivite pentru Audi și VW au deschis mașini în apropiere de pârtia de la Dorna5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei