Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 10 (7622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primăria Suceava a finalizat amenajarea celor cinci centre de vaccinare

Vineri, 15 Ianuarie 2021 (08:19:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A doua etapă de vaccinare împotriva Covid-19, care implică o bună parte din populație, poate începe în municipiul Suceava. Asta deoarece Primăria Suceava a finalizat joi seara amenajarea centrelor de vaccinare, din punct de vedere administrativ, asigurarea personalului de deservire a acestora fiind în grija DSP.
“Sperăm să fie operaționale cât mai repede aceste centre prin implicarea Direcției de Sănătate Publică Suceava, care să repartizeze cadre medicale și personal sanitar-auxiliar, astfel încât să demareze efectiv activitatea de vaccinare etapa a II-a, așteptată de mulți suceveni. Doamne ajută!”, a spus primarul Ion Lungu.

Pentru a doua etapă de vaccinare împotriva Covid-19, care demarează la nivel național după data de 15 ianuarie, au fost stabilite cinci centre de vaccinare. Acestea sunt amenajate la sălile de sport de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” din Obcini, Școala Gimnazială ”Miron Costin” din Burdujeni, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”, Școala Gimnazială ”Grigore Alexandru Ghica” din Ițcani și la Iulius Mall.

Pentru dotarea cu mobilier a celor cinci centre Primăria Suceava a alocat suma de 63.000 de lei, iar echipamentele necesare au fost livrate în cursul zilei de joi. Centrele de vaccinare urmează a fi inspectate de cei de la Direcția de Sănătate Publică, pentru a fi avizate.

“Prin vaccinarea populației sperăm să ieșim cât mai repede din această situație delicată, dar fac apel în continuare la respectarea regulilor de igienă”, a adăugat Ion Lungu.

Plata personalului medical din centrele de vaccinare anti-Covid urmează să fie asigurată de Guvern.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava a finalizat amenajarea celor cinci centre de vaccinare.
 Vizualizări articol: 1135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Suceava a finalizat amenajarea celor cinci centre de vaccinare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei