Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 10 (7622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Definitiv

Un individ care îi plasa ”fetițe” unui italian stabilit în Suceava, trimis la ”meditație” la pușcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Partenerul de ”afaceri” al unui italian stabilit în Suceava își va petrece următorii 6 ani și 8 luni la pușcărie. Vasile Manolache, din Fălticeni, a fost condamnat definitiv de magistrații de la Curtea de Apel Suceava, care, totuși, au redus pedeapsa pronunțată inițial de Tribunalul Suceava și care era de 8 ani de închisoare. Ambele instanțe l-au găsit vinovat pe Vasile Manolache pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism. Bărbatul este acuzat că îi livra ”fetițe” lui Elio Mele, un italian stabilit în județul Suceava. Și italianul care se prezenta drept culegător de trufe a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Italianul care s-a stabilit în Vadu Moldovei şi poza într-un afacerist onest a fost condamnat pentru comiterea a şase infracţiuni, respectiv pornografie infantilă şi şantaj, sub acuzaţia că a întreţinut relaţii sexuale cu numeroase femei, două dintre ele minore, pe care le-a filmat şi ulterior şantajat. În același dosar a mai fost condamnat și un alt ”partener” de afaceri. Marius Ionel Gherman a fost condamnat definitiv la 3 ani, 9 luni şi 10 zile de închisoare.

 

Zeci de filme şi fotografii cu scene de sex, cu femei între 15 şi 40 de ani

Elio Mele este un italian care şi-a cumpărat o casă la Vadu Moldovei acum aproximativ 12 ani. Bărbatul le povestea curioşilor că este culegător profesionist de trufe şi că poate avea succes în această zonă a României. Dacă despre succesul la cules trufe nu ştim prea multe, cert este că bărbatul, născut în localitatea San Pietro al Tanagro, a găsit teren fertil pentru a face sex cu femei mult mai tinere decât el. Percheziţiile informatice realizate la locuinţa sa au dus la identificarea a 61 de fotografii cu femei, cele mai multe în compania italianului, o parte dintre fotografii având conţinut sexual explicit. De asemenea, au fost identificate şi 17 fişiere video în care italianul este protagonistul unor partide de sex cu femei cuprinse între 15 şi 40 de ani.

 

Contract scris pentru sex

Italianul a intrat în sfera penalului, au explicat anchetatorii, după ce a început să filmeze pe ascuns femeile. Una dintre fete avea doar 15 ani. Cu aceasta italianul a realizat un film de peste 12 minute, cu care a şantajat-o ulterior, cerându-i să facă sex în continuare cu el pentru a nu face publice scenele fierbinţi.

Din probatoriul anchetatorilor rezultă că italianul le cerea femeilor să vină la el cel puţin o dată pe săptămână.

Procurorii DIICOT au aflat că italianul a vrut să semneze la un moment dat chiar un contract pentru sex cu una dintre tinere. Respectivul contract, scris de italian, stipula că fata va primi 200 de euro pe lună, cu condiţia de a face sex cu el o dată pe săptămână.

Din ancheta procurorilor rezultă că în mod cert marea majoritate a femeilor nu ştiau că sunt filmate. Italianul avea o cameră video îndreptată spre pat, pe care o pornea când femeile erau ieşite din cameră. Când era întrebat, spunea că acea cameră nu este funcţională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ care îi plasa ”fetițe” unui italian stabilit în Suceava, trimis la ”meditație” la pușcărie.
 Vizualizări articol: 1230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un individ care îi plasa ”fetițe” unui italian stabilit în Suceava, trimis la ”meditație” la pușcărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei