Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 dec 2020 - Anul XXV, nr. 301 (7606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfidare

Polițiști nevoiți să stea planton la McDonald's. Șoferii nesimțiți blochează seară de seară un sens de mers

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj al Poliției Locale Suceava a stat efectiv de pază, duminică seară,la intrarea la McDonald's, în centrul Sucevei, pentru ca șoferii să nu mai blocheze banda I de mers, așa cum se întâmplă deja aproape în fiecare seară în ultima perioadă de timp. Tot mai des, se găsesc oameni dispuși să stea la coada pentru servirea auto de la McDonald's chiar și o oră, cu motoarele mașinilor pornite. Cel mai grav, coada de mașini iese din perimetrul magazinului și se întinde pe banda I de mers, până spre Biserica Sf. Înviere. Efectul imediat este că traficul dinspre Bancă spre Centru se gâtuie.     

Polițiștii au și posibilitatea de a-i amenda pe cei care staționează neregulamentar pe banda I a sensului de mers, însă s-ar pierde timp și se preferă fluidizarea traficului.

Directorul Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat pentru Monitorul de Suceava că este nevoie constant de activități de fluidizare în zona amintită, în ultima perioadă aproape în fiecare seară.
”Când sunt echipaje disponibile le trimitem acolo și îi punem în mișcare pe cei care opresc în intersecție, pe banda I de mers. Scopul principal este legat de fluidizarea traficului, însă dacă șoferii nu răspund imediat indicațiilor agentului de poliție se pot da și amenzi”, a declarat Ovidiu Doroftei.

Este greu de explicat de ce șoferii aleg să stea la astfel de cozi, îngreunând circulația, în condițiile în care restaurantele s-au redeschis, iar dacă ar vrea neapărat un meniu de la McDonald's ar putea intra cu mașinile în parcarea subterană de peste drum, de unde să ajungă ușor, pe jos, la fast-food-ul preferat.

Și polițiștii de la Biroul Rutier Suceava se opresc când sunt în zonă și îi pun în mișcare pe șoferii care staționează pe banda I.

Din păcate, problema pare a ține în principal de educație, de bun-simț chiar, atâta timp cât cei care stau la coadă pe banda I a arterei principale a orașului încurcă mulți alți șoferi, care stau minute bune blocați în trafic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiști nevoiți să stea planton la McDonald's. Șoferii nesimțiți blochează seară de seară un sens de mers.
 Vizualizări articol: 3858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 7 voturi
Polițiști nevoiți să stea planton la McDonald's. Șoferii nesimțiți blochează seară de seară un sens de mers4.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei