Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 dec 2020 - Anul XXV, nr. 301 (7606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Un polițist sucevean internat cu Covid a murit la 47 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doliu la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, care a pierdut unul din lucrătorii aflați în activitate, în vârstă de numai 47 de ani. Agentul șef-principal de poliție Liviu Cojocar lucra la Poliția orașului Dolhasca, iar în data de 5 decembrie a fost internat la Spitalul Județean Suceava, cu stare alterată, fiind confirmat cu infecție cu Covid. Acesta a suferit o formă severă, cu afectare pulmonară de peste 75% la internare, în condițiile în care avea și alte probleme de sănătate, unele cunoscute, altele descoperite de medici la spital (afecțiuni ale inimii, hipertensiune arterială, astm).

Medicii care s-au ocupat de el au constatat că are plămânii puțin funcționali, având nevoie de ventilație non-invazivă. Deși a avut și perioade de progres, polițistul a rămas în stare gravă, având nevoie de tot mai mult oxigen. Din păcate, în noaptea de duminică spre luni, spre dimineață, inima acestuia a cedat.

 

Polițist din 1993: ”o să lucrez în Poliție până mă va scoate calculatorul la pensie”

Agentul șef-principal de poliție Liviu Cojocar a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina în 1993, având așadar în jur de 27 de ani de muncă în poliție. El era tatăl unei fete de 23 de ani, de care era  extrem de mândru, și nu a ieșit la pensie deși o putea face încă de anul trecut, având peste 25 de ani de muncă în operativ.

Polițistul sucevean Bogdan Bănică, președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România, a scris câteva cuvinte despre colegul său:

”Am rămas împietrit când am primit mesajul care m-a anunțat de moartea lui Liviu. Poliția Română a mai pierdut un specialist, iar noi am pierdut un coleg vrednic și un prieten drag.

De peste 20 de ani de când îl cunosc, nu l-am văzut o singură dată trist sau îngândurat. Era mereu cu zâmbetul pe buze, debordând de viață și de optimism. Totodată, era foarte devotat uniformei albastre și meseriei de polițist. Încă de anul trecut îndeplinea condițiile de pensionare, dar a ales să rămână în sistem și să-și slujească în continuare țara. <<Bog, îmi place atât de mult ceea ce fac de 26 de ani, încât o să lucrez în Poliție până mă va scoate calculatorul la pensie>>, îmi spunea Liviu… Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate, dar și colegilor, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, prieten drag…”.

Este primul caz de polițist din Suceava care moare după ce s-a infectat cu virusul care a dat toată omenirea peste cap.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un polițist sucevean internat cu Covid a murit la 47 de ani.
 Vizualizări articol: 2191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un polițist sucevean internat cu Covid a murit la 47 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei