Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 dec 2020 - Anul XXV, nr. 301 (7606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbători de iarnă

Aproape 850 de copii din Cornu Luncii au primit daruri de la Moș Crăciun, cu sprijinul primăriei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 850 de copii din Cornu Luncii au avut bucuria de a primi daruri de la Moș Crăciun, acestea fiind oferite cu sprijinul primăriei comunei. Moș Crăciun, însoțit de primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a mers la câteva case pentru a lăsa daruri copiilor, însă din motive de siguranță sanitară, cadourile au fost lăsate la școlile din comună pentru a fi transmise ulterior celor mici de către cadrele didactice. Gheorghe Fron a declarat că darurile au fost oferite tuturor elevilor de la școlile din Cornu Luncii. „Ca în fiecare an noi ne-am făcut datoria față de cei mici. Chiar dacă anul acesta a fost un an mai greu și financiar și din toate punctele de vedere, am ținut să le aducem o bucurie elevilor din comuna noastră, să fim alături de ei și de familiile lor”, a spus primarul din Cornu Luncii. El a precizat că fiecare elev a primit câte un cadou cu dulciuri.

Pe de altă parte, Gheorghe Fron a spus că anul acesta primăria a acordat un sprijin substanțial unităților școlare din comună pentru ca învățământul on-line să se desfășoare în cele mai bune condiții. Astfel, el a spus că primăria a alocat aproximativ 250.000 de lei (2,5 miliarde de lei vechi) pentru achiziționarea de tablete pentru elevi, dar și pentru echipamente și materiale didactice în școli. Gheorghe Fron a precizat că pentru unitățile școlare au fost achiziționate calculatoare noi, table interactive, videoproiectoare și alte echipamente pentru ca elevii să poată învăța on-line.

El a mai declarat că printr-un proiect european urmează să se achiziționeze alte câteva sute de tablete și echipamente necesare pentru elevi și școlile din comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 850 de copii din Cornu Luncii au primit daruri de la Moș Crăciun, cu sprijinul primăriei.
 Vizualizări articol: 1402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 850 de copii din Cornu Luncii au primit daruri de la Moș Crăciun, cu sprijinul primăriei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei