Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 dec 2020 - Anul XXV, nr. 301 (7606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie umanitară

Un tânăr sucevean în vârstă de 27 de ani, victima unui accident rutier, are nevoie de bani pentru recuperare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr sucevean în vârstă de 27 de ani, victima unui accident rutier, are nevoie de bani pentru recuperare. Luna trecută, Paul Ionuţ Luchian a fost implicat într-un accident rutier teribil, care i-a schimbat viața complet. Paul a suferit o leziune gravă la partea dreaptă a capului, fiind transportat de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală. Paul a fost în comă de gradul IV, ulterior III, timp de aproape trei săptămâni. Acum Paul a ieșit din comă, se află încă în unitatea de terapie intensivă și se luptă în fiecare zi pentru a-și recupera semnele vitale: să respire singur, să-și controleze temperatura corpului, să-și controleze tensiunea arterială etc. Familia și toți apropiații își doresc ca Paul să poată auzi din nou, să vorbească și să poată să meargă din nou. Pentru toate acestea, Paul are nevoie de multă terapie de recuperare, pe care familia nu o poate acoperi în totalitate. „Vă rugăm să donați cât puteți, pentru a-l susține pe Paul în călătoria sa de recuperare! Fiecare ajutor este profund apreciat. Mulțumim anticipat!”, este strigătul disperat al familiei, al prietenilor lui Paul, care vă roagă să donați orice sumă de bani pentru ca tânărul sucevean să se recupereze, să poată să revină la o viață normală. Cont bancar RON: Titular: Titieanu Gabriela Mihaela, IBAN: RO52BRDE340SV74663843400. Puteți accesa și link-ul: https://paulluchian.life/?fbclid=IwAR23l82OlZQJGrXM_PXJe4XflTi-i-nOJFOPEyr3_mcxzYtSog38xFlu8eU, pentru a afla mai multe despre Paul, care are de parcurs un drum lung pentru a redeveni tânărul de dinainte de accident.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr sucevean în vârstă de 27 de ani, victima unui accident rutier, are nevoie de bani pentru recuperare.
 Vizualizări articol: 1947 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr sucevean în vârstă de 27 de ani, victima unui accident rutier, are nevoie de bani pentru recuperare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei