Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2020 - Anul XXV, nr. 285 (7590)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Telekom Romania sustine antreprenorii romani prin Garanția de 10 pentru business

Telekom Romania, unul din principalii operatori de telecomunicaţii din România, s-a poziționat de-a lungul timpului ca susținător al businessurilor din România.

Pentru mediul de business, în această perioadă de incertitudine, este foarte important să aibă susținerea furnizorilor săi. În acest context, antreprenorii au nevoie de sprijin continuu și de aceea Telekom Romania reaminteste cele zece promisiuni reale de susţinere a bunei funcţionări a afacerilor, integrate într-un Certificat de garanție pentru business.

Concret, Telekom Romania își continuă, și în aceastăperioadă, angajamentul față de clienții săi antreprenori de a  le oferi soluții de telecomunicaţii complete, securizate şi performante, dar și soluții de digitalizare a business-ului și prezență online.

„Cu toții traversăm o perioadă dificilă, greu de gestionat. La Telekom ne asumăm în mod deschis, într-un context dificil pentru întreaga societate, susținerea businessurilor din România. Și credem că garanțiile sunt necesare astăzi, când fiecare antreprenor are nevoie să știe pe cine se poate baza pentru continuitatea afacerii”, explică Andreea Cramer, Director de Marketing Segment Business Telekom Romania.

 

 

Iată şi cele 10 garanţii de business, inclusiv într-o versiune video (link):

1. SERVICII NELIMITATE DE COMUNICAȚII

Antreprenorii se pot bucura de soluții de comunicații nelimitate, la super prețuri, ușor de folosit de la birou sau când lucrează de la distanță.

2. REȚEA DE BUSINESS SECURIZATĂ

Businessul este în siguranță prin servicii de comunicații securizate, cărora li se pot adăuga soluții de securitate dintr-un portofoliu diversificat, potrivit pentru orice nevoie.

3. EXPERIENȚĂ PREMIUM, CU ADEVĂRAT DE BUSINESS

Fie că vorbim despre digitalizare, fie despre suport tehnic, antreprenorii se pot baza în orice situație pe o echipă de experți care lucrează cu cei mai puternici și inovatori parteneri tehnologici.

4. ALĂTURI DE TINE 24/7

Antreprenorii lucrează fără griji, știind că pentru orice solicitare au o echipa performantă de Customer Care disponibilă non-stop, dar și că își pot gestiona singuri serviciile, oricând și de oriunde, cu aplicația MyAccount.

5. SOLUȚII DE CONTINUITATE A AFACERII

Antreprenorii pot conta oricând pe Telekom să găsească soluții de continuitate a afacerii, într-o forma adaptată nevoilor business-ului.

6. REȚEA DE TOP

Afacerile se pot baza pe o rețea de top, o rețea stabilă care a trecut cu brio testul dificil al pandemiei când traficul a crescut semnificativ; o rețea securizată, în care se investește continuu pentru extinderea capacității acesteia. 

7. ALĂTURI DE TINE ÎN PROCESUL DE DIGITALIZARE

Telekom va fi alături de afacerile românești la fiecare pas către un business digital oferind sprijin în tot procesul, de la prezență și campanii online până la transformarea digitală a afacerii.

8. TE AJUTĂM SĂ ÎȚI DOTEZI BUSINESSUL CU ECHIPAMENTE

Antreprenorii își pot dota business-ul cu tot ce au nevoie, având la dispoziție, pe lângă conectivitate nelimitată, și un portofoliu diversificat de echipamente, cu flexibilitate la achiziție.

9. OFERTE ADAPTATE BUSINESS-ULUI TĂU

Antreprenorii se pot concentra pe ce este important în business, știind că Telekom le va asigura mereu servicii personalizate, aliniate nevoilor lor.

10. NE PASĂ DE SOCIETATE ȘI DE EDUCAȚIA COPIILOR NOȘTRI

Copiii au parte de un proces educațional adaptat zilelor noastre, care le oferă libertatea de a se dezvolta și care le deschide uși către oportunități viitoare, pentru că Telekom a investit și va investi în continuare în educație.

Află mai multe pe telekom.ro/business.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Telekom Romania sustine antreprenorii romani prin Garanția de 10 pentru business.
 Vizualizări articol: 1053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telekom Romania sustine antreprenorii romani prin Garanția de 10 pentru business0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei