Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2020 - Anul XXV, nr. 285 (7590)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Cadariu: ”Rămas singur pe drum, Ioan Stan bate câmpii pe probleme extrem de serioase pentru țară”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava Constantin Daniel Cadariu a declarat că liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a ajuns să bată câmpii pe probleme extrem de serioase ale României în această perioadă de pandemie. Constantin Daniel Cadariu a făcut această afirmație după ce Ioan Stan a declarat că președintele României, Klaus Iohannis, și Guvernul condus de Ludovic Orban le vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, atunci când le-ar fi oferit iluzia că vor pregăti spitalele țării de lupta cu pandemia de coronavirus.

În replică, Cadariu a declarat că „rămas singur pe drum, părăsit de toate organizațiile din județ și de marea majoritate a aleșilor locali, senatorul Stan apelează la postaci necalificați în ideea de a bate câmpii pe probleme extrem de serioase pentru țară. S-a găsit tocmai domnia sa să vorbească de funie în casa spânzuratului”. Senatorul PNL de Suceava a arătat că Ioan Stan nu este nici măcar în stare să urmărească și să înțeleagă știrile la zi, potrivit cărora primul vaccin anti-Covid a fost deja aprobat în Marea Britanie.

„Senatorul de Fălticeni încearcă astfel să abată atenția de la faptul că actualul PSD este la fel de toxic pentru români ca cel din perioada 2016-2019, când în fuga disperată de a-l scăpa pe infractorul Dragnea de pușcărie au măcelărit sistemul de justiție. Este același PSD care a încercat să se ascundă după o creștere economică mincinoasă, bazată pe consum și pe măriri salariale neacoperite”, a declarat Constantin Daniel Cadariu.

El a amintit că atunci când fosta guvernare PSD a constatat gaura la buget pe care a făcut-o „a dat iama” în toate sectoarele economice, devalizând domenii întregi, dar și buzunarele românilor. „După furtul a câte 500 de lei, în 2018 și 2019, de la fiecare din cei 5,2 milioane de pensionari, după devalizarea conturilor celor 7 milioane de români beneficiari ai pilonului doi de pensii cu câte 1.100 de lei pentru fiecare dintre ei, în 2018 și 2019, după furtul banilor din cofinanțările pentru fondurile europene și tăierea investițiilor, același PSD a dat iama și în rezervele statului, golindu-le inclusiv de orice material sanitar de care avea nevoie țara. Prin aceasta, același PSD de atunci și de acum a lăsat în mod criminal toată populația României să fie expusă virusului Sars-Cov-2”, a mai adăugat senatorul PNL de Suceava.

Cadariu a mai precizat că tot Ioan Stan nu a înțeles niciodată și nu înțelege nici acum că românii „nu mai pot fi prostiți”. Senatorul PNL de Suceava a subliniat faptul că Ioan Stan nu are nici cea mai mică idee cum se face o campanie electorală. „Nu a înțeles că metoda de campanie brevetată în primăvara lui 2020, când a încercat să folosească tragedia sucevenilor generată de pandemie în interes electoral, nu poate aduce puncte electorale. Mai mult, în loc să facă o dare de seamă asupra activității sale de parlamentar de 20 de ani, care s-a dovedit fără nici un folos județului și nici măcar localității de domiciliu, municipiul Fălticeni, Ioan Stan apelează din nou la argumente care nu au legătură cu așteptările sucevenilor. Ioan Stan încearcă din nou o manipulare pe suferința prezentă a județului și a țării generată de pandemie”, a declarat Constantin Daniel Cadariu.

Nu în ultimul rând, el a ținut să-i transmită liderului PSD Suceava, Ioan Stan, că poate să stea liniștit, pentru că „sucevenii vor uita foarte ușor de existența dumneavoastră politică, având în vedere rezultatele zero ale activității dumneavoastră parlamentare în beneficiul județului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu: ”Rămas singur pe drum, Ioan Stan bate câmpii pe probleme extrem de serioase pentru țară”.
 Vizualizări articol: 2759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cadariu: ”Rămas singur pe drum, Ioan Stan bate câmpii pe probleme extrem de serioase pentru țară”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei