Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2020 - Anul XXV, nr. 279 (7584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Merit

Rădăuțeanca Andreea Vlădeanu, aleasă „cadetul anului” de către Poliția Metropolitană din Londra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția Metropolitană din Londra a numit-o pe rădăuțeanca Andreea Vlădeanu „cadetul anului”. Tânăra din Rădăuți a fost desemnată de Poliția Metropolitană cadetul anului 2020 pentru „contribuția sa remarcabilă alături de echipa de cadeți din Newham la combaterea violenței în rândul tinerilor”. Tânăra este în prezent cadet-șef adjunct și conduce o echipă de 40 de cadeți, fiind un model pentru mulți din jurul ei. Andreea a plecat în Marea Britanie, din România, la sfârșitul anului 2016. A avut la dispoziție câteva luni pentru a studia mai bine limba engleză, pentru a putea intra la un liceu bun unde a studiat în principal psihologia, istoria și dreptul. Tânăra a plecat din România la sugestiile tatălui ei. „Am considerat că pentru o carieră de succes, Londra este orașul potrivit. M-am interesat foarte mult de licee și universități înainte de a ajunge aici, iar programele oferite erau perfecte pentru mine, eu fiind pasionată de subiectele umaniste”, ne-a spus Andreea.  

Ea s-a alăturat cadeților de poliție din Newham, oferindu-se voluntar la fiecare eveniment „pentru a-și îmbunătăți limba engleză și a înțelege cultura Londrei”, au spus reprezentanții Poliției Metropolitane.

„Activitatea mea în cadrul cadeților aș putea spune că a venit de nicăieri, ca rezultat al dorinței mele de a găsi mai multe activități extracurriculare, care să mă ajute cu CV-ul meu la facultate. A fost o surpriză și pentru mine când am sesizat succesele și avantajele ce vin de pe urma acestei organizații. Pot spune că m-a făcut să mă îndrăgostesc de această meserie și îmi voi aminti mereu de această călătorie, ca una plină de realizări și dezvoltare personală”, ne-a destăinuit Andreea.

 

Studiază Relații Internaționale și Psihologie

Tânăra este momentan studentă la o prestigioasă universitate din Londra, „Royal Holloway University of London”, la profilul Relații Internaționale și Psihologie.

Ea a fost premiată, în urmă cu doi ani, și de Fundației Jack Petchey pentru participarea la programul Newham Volontary Police Cadets.

„Cariera mea ca și cadet a început în anul 2016, la vârsta de 14 ani. Acum doi ani am avut oportunitatea să devin Head Cadet in Newman (Beckton), iar acest post mi-a adus și foarte multe premii, printre care și Premiul de Excelență. Aceste premii au fost rezultatul diferitelor activități în cadrul unității de cadeți și comunității locale, cum ar fi: Volunteer of the Year (400 de ore de voluntariat în total), Lidership of the Year, Commmaders Award-Richard Tucker, Jack Petchey Award, the Duke of Edinburgh award (Bronze, Silver and Gold - acesta este un program prestigios înființat de Prințul Philip) și multe altele. În tot acest timp, călătoria mea ca și cadet în cadrul Poliției Metropolitane a fost plină de încercări, multe ore de muncă și voluntariat. Întotdeauna am încercat să ridic mâna, să ajut de fiecare dată când se ivea o competiție importantă, când noi cadeți sau juniori aveau nevoie de ajutor sau îndrumare, dar, în special, când se desfășura o operațiune împotriva violenței în Londra”, ne-a spus „cadetul anului”, de care suntem mândri.

 

„Bucovina este un loc superb și îl voi păstra mereu în inima mea, indiferent unde mă aflu”

De multe ori, a continuat să ne povestească Andreea, s-a aflat în situații neașteptate și a încercat de fiecare dată să-și combată fricile și să procedeze cum a fost învățată de către liderii ei. „În cadrul cadeților, mi-am dezvoltat talentele de orator, am învățat că munca în echipă este cheia succesului, dar, și mai important, am învățat că prin ambiție și perseverență pot ajunge unde îmi propun”, a completat rădăuțeanca, nu înainte de a ne spune că este extrem de mândră că este româncă. La Rădăuți, Andreea a studiat clasele I-VIII la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”.

Visul ei este să devină „Detective Inspector” în cadrul Poliției Metropolitane. Nu plănuiește să se întoarcă în România, cel puțin nu pentru a urma o carieră, însă nu este exclus ca acest lucru să se schimbe în viitor. „Bucovina este un loc superb și îl voi păstra mereu în inima mea, indiferent unde mă aflu”, a conchis Andreea Vlădeanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădăuțeanca Andreea Vlădeanu, aleasă „cadetul anului” de către Poliția Metropolitană din Londra.
 Vizualizări articol: 1521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rădăuțeanca Andreea Vlădeanu, aleasă „cadetul anului” de către Poliția Metropolitană din Londra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei