Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2020 - Anul XXV, nr. 279 (7584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pătrăuți

Articole pirotehnice și țigări de contrabandă de peste 7.500 de lei, descoperite în autoturismul unui bărbat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un întreg arsenal de articole pirotehnice interzise spre comercializare și țigări fără proveniență au fost găsite marți de polițiști la un control de rutină, desfășurat asupra unui autoturism condus de un bărbat din comuna Pătrăuți.

Descoperirea a fost făcută în jurul orei 15.30, când un echipaj din cadrul Secției Rurale de Poliție Dărmănești a oprit în trafic pe DJ 208 V, în localitatea Pătrăuți, un autoturism marca Hyundai, condus de un localnic de 38 ani.

În partea din spate a autoturismului, prevăzută pentru transport mărfuri, au fost identificate mai multe produse alimentare achiziționate cu factură, însă printre acestea au fost găsite două sacoşe ce conţineau mai multe țigarete de proveniență extracomunitară. De asemenea, în habitaclul autoturismului a fost identificată într-o pungă un bax cu articole pirotehnice de tip P1 cu inscripția ”Piccolo Corsar”, în timp ce în alta au fost identificate 10 țiple a 20 de bucăți articole pirotehnice de tip TP2.

Bărbatul de la volan a prezentat permisul de conducere, certificatul de înmatriculare al autoturismului, polița RCA a autoturismului fiind expirată din data de 15 octombrie 2020.

Toate bunurile pentru care nu avea acte de proveniență au fost ridicate de polițiști, fiind vorba de 700 de pachete de țigări, precum și baxul și țiplele cu produse pirotehnice fără drept de comercializare, toate în valoare de 7.560 de lei. Acestea au fost confiscate, pe numele bărbatului fiind deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”contrabandă” și ”efectuarea de orice operațiuni cu articole pirotehnice”. De asemenea, bărbatul din Pătrăuți a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.000 de lei, totodată fiindu-i reținute certificatul de înmatriculare al autoturismului și setul de plăcuțe al acestuia din cauza lipsei poliței valabile de asigurare auto RCA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Articole pirotehnice și țigări de contrabandă de peste 7.500 de lei, descoperite în autoturismul unui bărbat.
 Vizualizări articol: 1122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Articole pirotehnice și țigări de contrabandă de peste 7.500 de lei, descoperite în autoturismul unui bărbat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei