Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2020 - Anul XXV, nr. 279 (7584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pentru studenți și masteranzi

S-a dat start competiției studențești „Energy Challenge 2021”, cu premii de peste 4.500 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În această săptămână s-a dat startul competiției studențești „Energy Challenge 2021”, cu premii depeste 4.500 de euro. Competiția,  organizată de E.ON România, se adresează studenților și masteranzilor pasionați de lumea energiei. Înscrierile se fac până pe data de 20 decembrie, pe site-ul competiției. Echipele finaliste vor avea sesiuni de training cu specialiști în domeniu.

Studenții și masteranzii din orice centru universitar din țară, pasionați de domeniul energiei și care au inițiative sau proiecte pe teme legate de Eficiență Energetică & Optimizare Rețea, Energie Verde, Digital & Smart, Produse/Servicii clienți, au acum ocazia să își expună ideile în cadrul unui concurs dedicat. Înscrierea proiectelor se face până în data de 20 decembrie, pe site-ul competiției, în pagina https://energychallenge.eon-romania.ro/inscrie-te/. Ulterior, proiectele vor fi analizate de un juriu format din specialiști E.ON și în funcție de punctajul obținut, primele clasate de la fiecare secțiune se vor califica în etapa următoare, cea a interviurilor. La finalul lunii ianuarie 2021 vor fi comunicate echipele finaliste, urmând ca acestea să participe online, în luna februarie, la workshop-urile organizate în cadrul Energy Challenge Academy. Finala competiției urmează să aibă loc peste câteva luni, la o dată ce urmează a fi comunicată.

 

Câștigătoarea ediției 2020 a fost Team ATLAS - Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava

Și în acest an premiile sunt atractive: 3.000 euro premiul I,  premiul II câte un IPad, respectiv, premiul III câte un voucher eMAG de 1.000 leipentru fiecare membru din echipa câștigătoare.

E.ON Energy Challengea debutat în anul 2015 și de atunci a antrenatcirca 250 de studenți din diferite centre universitare din România. Proiectele prezentate pe parcursul acestor ani au oferit soluții inovative inedite, unele dintre acestea fiind replicate în cadrul companiei E.ON. Câștigătoarea ediției 2020 a fost Team ATLAS - Universitatea "Ștefan cel Mare" Suceava, iar locul doi a fost ocupat de echipa Sleepsoft - Universitatea Transilvania Brașov, în timp ce pe locul trei s-a aflat echipa AbracaData - Universitatea Politehnică București și Universitatea din București. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de competiția E.ON Energy Challenge, vă invităm să accesați pagina de Facebook a concursului: https://www.facebook.com/studentenergychallenge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a dat start competiției studențești „Energy Challenge 2021”, cu premii de peste 4.500 de euro.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a dat start competiției studențești „Energy Challenge 2021”, cu premii de peste 4.500 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei