Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2020 - Anul XXV, nr. 279 (7584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pagube mari

O sticlă cu combustibil scăpată din mână a dus la izbucnirea unui incendiu la Ipotești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O clipă de neîndemânare la aprinderea focului a dus la izbucnirea unui incendiu la o pensiune din comuna Ipotești, femeia care a scăpat sticla suferind arsuri.

Focul a fost sesizat marți seara, în jurul orei 19.00, chiar de către proprietara de 24 de ani a pensiunii din satul Lisaura, comuna Ipotești. La locul incendiului au ajuns în scurt timp două echipaj de pompieri de la Suceava, care au reușit localizarea și stingerea incendiului. Lucrătorii ISU au stabilit în final că focul ar fi izbucnit din cauza modului necorespunzător de aprindere cu ajutorul motorinei a centralei termice pe combustibil solid.

Cercetările demarate la fața locului de polițiști au stabilit că în cursul serii, mama în vârstă de 49 de ani a proprietarei s-a dus în camera centralei, iar după ce a curățat camera de ardere a lăsat ușa centralei deschisă. La scurt timp a revenit în fața centralei cu o sticlă cu substanță inflamabilă pe care a scăpat-o din mână. Stropii de combustibil au sărit pe jarul rămas în camera de ardere a centralei, ocazie cu care a izbucnit incendiul. Femeia a încercat în disperare să stingă focul, aruncând peste flacără o haină, suferind în aceste condiții arsuri la mâna și piciorul drept.

Văzând că incendiul se extindea, fiica acesteia a sunat la 112, pompierii reușind stingerea focului fără ca acesta să se extindă la alte camere, iar echipajul medical al unei ambulanțe sosite la fața locului a acordat îngrijiri medicale femeii rănite. Ea a fost diagnosticată cu „arsură de grad I la membrul superior drept și membru inferior drept”, refuzând transportarea la Spitalul Județean Suceava.

În incendiu au ars elementele combustibile din camera centralei, partea electronică a centralei termice, precum și elementele de tâmplărie ale camerei centralei, prejudiciul cauzat fiind calculat la circa 15.000 de euro. În interiorul pensiunii nu se aflau persoane cazate în momentul izbucnirii incendiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O sticlă cu combustibil scăpată din mână a dus la izbucnirea unui incendiu la Ipotești.
 Vizualizări articol: 1483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O sticlă cu combustibil scăpată din mână a dus la izbucnirea unui incendiu la Ipotești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei