Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2020 - Anul XXV, nr. 263 (7568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri de limitare a răspândirii virusului

O parte din salariații Primăriei Suceava ar putea lucra de acasă, restul sunt în două schimburi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noile măsuri restrictive anunțate de Consiliul Național pentru Situații de Urgență ar putea trimite acasă, să lucreze în regim de telemuncă sau muncă la domiciliu, o parte dintre salariații Primăriei Suceava.

“Vom face o analiză a activităților fiecăruia, unde se pretează telemuncă sau muncă la domiciliu, vom da dispoziții în acest sens. E mai complicat să aplici aceste măsuri la primărie, pentru că munca noastră este în relație directă cu cetățeanul, vine omul să-i eliberezi documente, să se lămurească cu diverse probleme pe care le are el, să obțină documente de urbanism, etc. Există posibilitatea ca unele servicii să poată fi prestate online, dar nu toată lumea are acces la astfel de servicii”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Referitor la măsura organizării programului de lucru în două schimburi, edilul sucevean a precizat că asta se aplică deja din vară, preventiv, programul fiind organizat pe două ture, de la 06.00 până la 14.00 și de la 14.00 la 22.00, în special la departamentele mai aglomerate.

Conform deciziei CNSU, “În vederea evitării aglomerării transportului public, se propune ca toate instituțiile publice, precum și toți operatorii economici publici sau privați să aibă obligația organizării activității și desfășurării programului de lucru în regim de telemuncă sau muncă

la domiciliu, iar acolo unde specificul activității nu permite acest lucru, să se organizeze programul de lucru astfel încât personalul să fie împărțit în cel puțin două grupe care să înceapă, respectiv să termine activitatea la o diferență de cel puțin două ore”.

În privința celorlalte măsuri anunțate de CNSU, edilul a evitat să se pronunțe asupra efectelor pe care le vor avea în municipiul Suceava – exemplu piețe, Bazar, etc, aceste decizii urmând să fie luate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în perioada imediat următoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O parte din salariații Primăriei Suceava ar putea lucra de acasă, restul sunt în două schimburi.
 Vizualizări articol: 1593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O parte din salariații Primăriei Suceava ar putea lucra de acasă, restul sunt în două schimburi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei