Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2020 - Anul XXV, nr. 263 (7568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă procurori

Două femei, arestate alături de un bărbat pentru agresarea a patru polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un scandal monstru petrecut în comunitatea romă de la Mitocu Dragomirnei s-a lăsat cu acte de agresiune asupra polițiștilor. Patru agenți care au intervenit la un scandal au fost atacați, doi dintre ei suferind și leziuni. Ce atrage atenția în mod deosebit este că au fost arestați pentru ultraj un bărbat și două femei.  

Scenele violente au avut loc sâmbăta trecută, iar după câteva zile de cercetări procurorii i-au pus sub acuzare pe inculpați și au făcut public incidentul:

”În jurul orei 22:30, în timp ce se aflau pe terasa unui magazin mixt din satul Mitocu Dragomirnei, comuna Mitocu Dragomirnei, inculpații au adresat ameninţări cu acte de violenţă şi au exercitat acte de violenţă asupra a 4 lucrători de poliţie aflaţi în exercitarera atribuţiilor de serviciu. În urma actelor de violenţă exercitate de inculpaţi, un lucrător de poliţie a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale, iar un alt lucrător de poliţie a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

 Procurorii i-au pus sub acuzare pe Vasile Sorin Răscol, pentru patru infracțiuni de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, Nicoleta Brîndușa Răscol, pentru două infracțiuni de ultraj și pentru tulburarea ordinii și liniștiii publice și Sînziana Maria Cuțitariu, pentru patru infracțiuni de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La propunerea procurorilor, Judecătoria Suceava a dispus emiterea de mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele celor trei inculpați.

Procurorii au reținut și faptul că prin adresarea de către inculpaţi de cuvinte jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă şi exercitarea actelor de violenţă faţă de lucrătorii de poliţie s-a tulburat grav ordinea şi liniştea publică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două femei, arestate alături de un bărbat pentru agresarea a patru polițiști.
 Vizualizări articol: 1628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două femei, arestate alături de un bărbat pentru agresarea a patru polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei