Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2020 - Anul XXV, nr. 263 (7568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dar din dar

Tablete oferite unui număr de patru copii pentru a avea acces mai facil la educație

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mircea, Veronica și frații Spiridon și Maria au avut surpriza de a primi în dar câte o tabletă cu care vor putea să participe la cursurile online. Antigona Pomparău, unul dintre inițiatorii acestui proiect, a explicat și criteriile în baza cărora au fost oferite tabletele. ”În propunerile noastre am prioritizat nu neapărat cazurile sociale, ci mai degrabă nevoia accesului la educație. Știm că și alți copii au nevoie de tablete și de aceea credem că orice efort pentru sprijinirea lor nu poate fi decât benefic. Împreună este mult mai ușor să ajutăm și să descoperim oameni care rămân demni, în umbră, fără a avea îndrăzneala de a gândi măcar că cineva le poate oferi ceva necondiționat. Este atâta nevoie de a ne opri un moment și de a privi în jurul nostru. Semeni de-ai noștri care trec prin momente grele, unii chiar prăbușiți fără vreo urmă de speranță au nevoie de ajutorul nostru”, a arătat Antigona Pomparău.

Tabletele au fost înmânate celor patru copii în curtea Bisericii Sf. Vineri din Suceava, iar părinții care i-au însoțit pe elevi au mărturisit că acestea au venit într-un moment cum nu se poate mai bun, având în vedere că de luni toate școlile intră în scenariul roșu, iar orele se vor derula doar online.

Acțiunea de vineri a fost inițiată de EcoPlant Suceava și Chemark Rom, cu sprijinul Fundației Ever Forward. De altfel, membrii acestei fundații au mai oferit alte două tablete, una unui copil din Dumbrăveni și alta pentru un elev din Vadu Moldovei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tablete oferite unui număr de patru copii pentru a avea acces mai facil la educație.
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tablete oferite unui număr de patru copii pentru a avea acces mai facil la educație0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei