Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2020 - Anul XXV, nr. 263 (7568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Depunere de jurământ

Consiliul Local Suceava s-a întregit, la două săptămâni de la constituire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Componența Consiliului Local Suceava este completă, începând de vineri, 6 noiembrie, odată cu depunerea jurământului de către unul dintre aleșii locali desemnați prin votul sucevenilor, care nu a putut fi prezent la ședința de constituire, din motive medicale.

Radu-Constantin Pricope, reprezentant al partidului Pro România în deliberativul local, a fost prezent vineri la ședința de Consiliu Local convocată de îndată, încât, conform regulamentului de funcționare, a depus jurământul, astfel că numărul celor prezenți și cu drept de vot a ajuns la 20.

În total, Consiliul Local Suceava are 23 de membri, dar la constituirea sa, pe 23 octombrie, doar 22 au fost prezenți, unul fiind absent motivat, încât, până la depunerea jurământului de credință, nu a avut drept de vot.

Reamintim faptul că în noua componență a Consiliului Local Suceava PNL are 9 reprezentanți - Lucian Harșovschi, Sanda Maria Ardeleanu, Angela Zarojanu, Adrian Arămescu, Mihai Flutur, Daniel Ungurian, Paul Ovidiu Hrițcu, Maria Todereanu, Ciprian Anton; PSD are 5 reprezentanți - Dan Ioan Cușnir, Ioan Gabriel Buciac, Mihaela Adelina Paiu, Iuliana Fuior, Valerică Gherasim; PMP  are 4 reprezentanți - Anca Mihaela Gâtlan, Constantin Munteanu, Eugen Cătălin Alexandroaie, Ilie Cristian Timoficiuc;

USR are 3 reprezentanți - Teodora Munteanu, Lorena Buburuzan, Nichiforel Dan, iar Pro România 2 reprezentanți - Radu-Constantin Pricope și Geniloni Sfeclă.

Pentru a avea majoritatea simplă, necesară pentru aprobarea celor mai multe proiecte, PNL a făcut alianță cu USR, cumulând astfel 12 voturi, câte erau necesare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Local Suceava s-a întregit, la două săptămâni de la constituire.
 Vizualizări articol: 1519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consiliul Local Suceava s-a întregit, la două săptămâni de la constituire5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei