Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2020 - Anul XXV, nr. 263 (7568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întrebare pertinentă

”De ce hipermarketurile nu se închid, dar se pune lacăt pe piețe și târguri în aer liber?”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”De ce hipermarketurile nu se închid, dar se pune lacăt pe piețe și târguri în aer liber?”, este întrebarea pe care și-a pus-o medicul veterinar Octavian Ilisoi, candidatul Pro România pentru un post de senator al județului Suceava. Acesta a criticat în termeni duri deciziile anunțate de președintele Klaus Iohannis și de premierul Ludovic Orban și spune că prin măsurile anunțate se realizează un singur lucru: se distrug familii și afaceri mai mici, toate cu capital autohton.

”Adică marile lanțuri de magazine, care funcționează exclusiv și în totalitate în spații închise, își pot continua activitatea fără nici o restricție, iar piețele de legume și fructe, oboarele pentru animale sau târgurile de mașini, care au loc în aer liber, trebuie închise. Care este logica acestor decizii? Ori mie îmi scapă ceva, ori cei care conduc vremelnic țara în aceste momente și-au propus să lichideze tot ceea ce înseamnă afaceri locale și să falimenteze afacerile mai mici. Altă explicație nu am la aberațiile pe care mi-a fost dat să le aud chiar din gura președintelui României”, a precizat Octavian Ilisoi.

Candidatul Pro România pentru Senat a mai spus că imediat după ce s-au anunțat noile restricții a fost sunat de mai multe persoane care și-au exprimat indignarea și revolta față de închiderea piețelor și târgurilor în aer liber.

”Înțeleg că trecem printr-o situație dificilă din punct de vedere sanitar și sunt necesare măsuri, dar acestea trebuie luate cu cap și după o analiză serioasă, nu pe genunchi și în pripă. Revin și întreb: Care este argumentul rezonabil pentru care piețele și târgurile în aer liber se închid, dar rămân deschise marile lanțuri de magazine? Oare de ce aceste lanțuri sunt privilegiate, iar afacerile românilor trebuie să dispară? Ce anume se urmărește cu adevărat?”, sunt întrebări adresate de Octavian Ilisoi celor care conduc România în acest moment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”De ce hipermarketurile nu se închid, dar se pune lacăt pe piețe și târguri în aer liber?”.
 Vizualizări articol: 1459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”De ce hipermarketurile nu se închid, dar se pune lacăt pe piețe și târguri în aer liber?”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei