Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2020 - Anul XXV, nr. 258 (7563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anunț

Fădor dă asigurări că proiectul de buget pentru 2021 nu va include majorări de taxe sau impozite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul liberal sucevean Angelica Fădor a dat asigurări că proiectul bugetului de stat pentru anul 2021 care va fi propus de Guvernul PNL nu va include majorări de taxe sau impozite. Angelica Fădor a spus că actualul Guvern PNL își propune să adopte bugetul de stat aferent lui 2021 până la finalul acestui an. „Astfel, noul an trebuie să ne prindă cu bugetul aprobat în Parlament, la fel cum am procedat și cu bugetul pe 2020. Sunt excluse majorări de taxe sau impozite. Guvernarea PNL urmărește să crească puterea de cumpărare a românilor, să accelereze dezvoltarea economică, să stimuleze cât mai mult posibil mediul de afaceri astfel încât să genereze locuri de muncă bine plătite. Suntem adepții taxelor mici, plătite de toată lumea”, a precizat Angelica Fădor. Ea a subliniat faptul că întotdeauna PNL s-a identificat cu un nivel al taxării cât mai redus, având în vedere că aceasta este modalitatea de a aduce prosperitate în societate și de a încuraja spiritul întreprinzător.

Deputatul PNL de Suceava a mai adăugat că liberalii susțin cota unică de impozitare și sunt împotriva oricărei măsuri fiscale care inhibă activitatea economică. „Activitatea de până acum a Guvernului PNL stă dovadă ca mod de raportare inteligent asupra economiei. Banii trebuie să circule în economie și trebuie stimulați să circule cu atât mai mult într-o situație de criză. Am arătat că, în ciuda crizei sanitare și impactului economic generat, în ciuda facilităților acordate pentru amânarea la plată a impozitelor și taxelor pentru operatorii economici, am reușit să obținem venituri la bugetul de stat mai mari în august, septembrie și octombrie 2020 față de lunile echivalente din 2019, când Guvernul era condus de PSD”, a arătat Angelica Fădor.

Ea a mai precizat că abordarea Guvernării PNL în domeniul economic este salutată de toate organismele internaționale. „Nu întâmplător agențiile de rating, cele care confirmă credibilitatea și încrederea de care se bucură Guvernul pe piețele internaționale și în fața investitorilor, spun că pot păstra o perspectivă optimistă în cazul României dacă guvernarea va continua în aceeași linie”, a spus Fădor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fădor dă asigurări că proiectul de buget pentru 2021 nu va include majorări de taxe sau impozite.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fădor dă asigurări că proiectul de buget pentru 2021 nu va include majorări de taxe sau impozite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei