Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2020 - Anul XXV, nr. 258 (7563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Ghervazen Longher se pregătește să reprezinte comunitatea poloneză în Parlamentul României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ghervazen Longher este nominalizarea Uniunii Polonezilor din România pentru funcția de deputat în Parlamentul de la București. Lista candidaților minorității poloneze a fost depusă deja la Biroul Electoral, iar pentru alegerile programate pe data de 6 decembrie Ghervazen Longher ocupă poziția numărul unu. Reprezentantul Uniunii Polonezilor din România consideră că actualul context sanitar nu este unul fericit, dar chiar și așa viața trebuie să-și continue cursul într-un mod cât mai apropiat de normalitate.

”Contextul general nu este, în mod evident, deloc favorabil, dar alegerile nu pot fi amânate. Consider că democrația trebuie susținută atât în vreme de bunăstare, cât și în vreme de pandemie, război sau alte dezastre. De aceea, vă îndemn la exercitarea dreptului la vot, respectând desigur măsurile de protecție stabilite de către autorități”, este mesajul lui Ghervazen Longher către locuitorii județului Suceava.

Acesta a mai spus că este esențial ca minoritatea poloneză să fie reprezentată în Parlamentul României și mai afirmă că mereu a existat o disponibilitate la dialog și o colaborare eficientă cu toate instituțiile statului, indiferent dacă a fost vorba de autorități locale, județene sau naționale.

”Chiar dacă în Parlament reprezentăm minoritatea poloneză, în realitate nu facem nici un fel de distincție între celelalte etnii, inclusiv în ceea ce privește populația majoritară, română. Pentru noi importanți sunt oamenii, iar proiectele pe care le-am realizat de-a lungul timpului au demonstrat că în Bucovina putem trăi ca într-o mare familie”, a menționat Ghervazen Longher.

În vârstă de 48 de ani, actualul președinte al Uniunii Polonezilor din România a mai fost deputat timp de 15 ani și consideră că experiența acumulată în această perioadă îi va permite să se implice activ în sprijinirea nu doar a comunităților unde trăiesc etnici polonezi, ci și acolo unde i se va solicita ajutorul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghervazen Longher se pregătește să reprezinte comunitatea poloneză în Parlamentul României.
 Vizualizări articol: 2571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ghervazen Longher se pregătește să reprezinte comunitatea poloneză în Parlamentul României1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei