Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2020 - Anul XXV, nr. 258 (7563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere viabilă

Octavian Ilisoi, candidatul Pro România pentru Senat, cere reducerea TVA la 5% pentru produsele agricole

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul veterinar Octavian Ilisoi, candidat pentru un post de senator din partea Pro România, consideră că o măsură eficientă și corectă pentru sprijinirea unuia dintre cele mai importante domenii de activitate ar fi reducerea TVA la 5% pentru produsele agricole.

”În felul acesta ar avea de câștigat toată lumea, iar consumatorul final va scoate mai puțini bani din buzunar. Așa cum a fost posibilă reducerea TVA-ului la îngrăşăminte, fertilizatori naturali şi pesticide utilizate în agricultură, dar și a seminţelor, tot așa se poate proceda și în cazul produselor agricole. Am avea o uniformizare a TVA-ului la 5%, ceea ce ar face din agricultură un sector puternic și care să poată livra pe piață mărfuri de calitate la prețuri accesibile”, a precizat Octavian Ilisoi.

Candidatul Pro România pentru un post de senator al județului Suceava este de părere că măsura poate fi extinsă și în sectorul zootehnic, unul pe care îl cunoaște foarte bine prin prisma meseriei sale.

”Piața din România este invadată de produse aduse din diferite țări ale Uniunii Europene, țări care beneficiază de mai multe facilități decât crescătorii de animale de la noi. Prin reducerea TVA s-ar crea avantaje semnificative care i-ar încuraja pe oameni să crească mai multe animale, să deschidă noi afaceri în domeniul preparării cărnii și a produselor lactate. Lipsa unor măsuri concrete de sprijinire a crescătorilor de animale nu va face altceva decât să ne facă să devenim tot mai dependenți de importuri. Pentru viitorul apropiat, aceasta trebuie și va fi prioritatea mea, de a încuraja afacerile locale, inclusiv prin facilități fiscale, iar reducerea TVA la 5% este una dintre ele”, a concluzionat Octavian Ilisoi.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi, candidatul Pro România pentru Senat, cere reducerea TVA la 5% pentru produsele agricole.
 Vizualizări articol: 1403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Octavian Ilisoi, candidatul Pro România pentru Senat, cere reducerea TVA la 5% pentru produsele agricole0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei