Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2020 - Anul XXV, nr. 250 (7555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scrisoare de mulțumire

Într-un astfel de moment, cuvintele sunt greu de găsit, dacă nu chiar imposibile. Cum să descrii în doar câteva cuvinte o persoană care a fost lider, coleg respectat și, nu în ultimul rând, prieten pentru noi toți? Lider pentru că găseam mereu înțelegere, sprijin și povețe din experiența de viață dedicată muncii, pentru că ne încuraja alungând mereu orice urmă de îndoială sau teamă, făcându-ne să izbândim și să avem satisfacția reușitei trudei noastre, pentru că ne-a creat satisfacția unui colectiv unit și a bucuriei timpului petrecut împreună la serviciu, cu dorința de a aduce pe lume noi vieți. Un prieten cu sufletul cald, veșnic calm. Un coleg care respecta și ajuta din bunătate și dorința de a face bine. Avea capacitatea de a vedea prin și dincolo de persoane și de resursele lor, investind în omul și specialistul tânăr, dăruind totul fără a aștepta să primească altceva în schimb decât satisfacția lucrului bine făcut, care dăinuie. Bucuria fiecărei zile, oricât de grea, începea cu un raport de gardă de la care plecai determinat știind ce ai de făcut și continua cu înțelegerea pe care o găseai mereu la omul din cabinetul ”Medic-șef secție Obstetrică-Ginecologie”. Satisfacția majoră rămânea cea a rezolvării cazului dificil de o echipă unită, bine antrenată, condusă de un profesionist, un suflet ce empatiza cu toți și care zâmbea mulțumit când te vedea fericit și satisfăcut de finalitatea cazului.
   În fotografia de lângă trupul neînsuflețit zâmbeați pentru că aveați și de ce: o familie minunată, o carieră medicală, o viață politică de excepție, un colectiv trainic pe care l-ați format, nenumărați copii născuți din mâinile dumneavoastră, maestrul, atâtea ființe pe care le-ați ajutat învățându-le să fie oameni prin simplul fapt că v-au urmat exemplul. Noi toți astăzi, colegii generației dumneavoastră, cât și ai generațiilor următoare, vă plângem, dar dumneavoastră ne îndemnați să zâmbim pentru ca amintirea să vă rămână mereu vie. Ne lăsați pe noi moștenirea dumneavoastră. Ne lăsați o avere morală imensă prin virtutea ce ați sădit-o în jur. Noi toți purtăm cu noi o părticică din dumneavoastră. Dăinuiți nu doar prin familia dumneavoastră, ci și prin toți copiii pe care i-ați născut, i-ați îndrumat și ajutat. Deși acum inima dumneavoastră blajină a încetat să mai bată, atâtea alte inimi ce viețuiesc datorită dumneavoastră bat la unison, astfel că memoria dumneavoastră va continua să ne influențeze existența.
    Vă putem mulțumi prin a vă fi recunoscători, prin a vă pomeni și prin a vă aprinde o lumină… Ne vom face meseria în continuare conștiincios, urmându-vă exemplul. Spuneați că Omul sfințește locul, că poți excela oriunde prin ceea ce ești și faci: aveați dreptate! Ne bucurăm că am avut privilegiul să facem parte din echipa dumneavoastră, noi toți, mici și mari, începători și experimentați. Așadar ne ștergem lacrimile și vrem să vă aducem un omagiu, promițându-vă să fim așa cum ne-ați învățat – uniți și buni profesioniști. 
    VĂ MULȚUMIM, mare DOCTOR și OM, pentru toate lecțiile medicale și de viață demne de urmat. Trăiți în continuare etern prin tot ceea ce ați lăsat.
Nu vă vom uita niciodată! Drum lin către imensitatea cerului, unei stele! Bunul Dumnezeu să vă răsplătească în Împărăția Sa! Condoleanțe familiei Îndurerate!
 
 
Cu stimă nemăsurată,
Toate generațiile de colegi ai secției Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Jud de Urgență Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare de mulțumire.
 Vizualizări articol: 4476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Scrisoare de mulțumire5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei