Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2020 - Anul XXV, nr. 250 (7555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Oscilații fără frontiere și constanta bavareză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Această primă etapă dintr-un alt sezon pandemic de Liga Campionilor ne dă o idee despre ce înseamnă campionatul ucrainean. Ne interesează deoarece Mircea Lucescu a acceptat o provocare pentru care lui Luis Figo i-a fost aruncat în teren un cap de porc. Acum sunt alte vremuri, nu mai treci așa ceva de porțile stadionului. De fapt, nu mai treci nici tu însuți, ca spectator, de porțile stadionului! Așadar, Șahtar Donețk a reușit ceva ce în sfârșit pune în balanță victoria lui Dinamo Kiev la Barcelona, acum mai bine de 20 de ani, cu Șevcenko în prim plan. Desigur, un 4-0 pe Camp Nou pare irepetabil, dar și un 3-0 la pauză pe Santiago Bernabeu spune multe despre Șahtar. La final a fost 3-2, după acel gol anulat cu VAR pentru ofsaid reactivat la Vinicius în minutele de final. Am văzut reluarea și am remarcat, probabil la fel ca mulți dintre dumneavoastră, încremenirea în proiect a tânărului brazilian. Acesta a văzut mingea respinsă și nu a schițat niciun gest de retragere, a stat pur și simplu să vadă ce se întâmplă. Se poate spune că ține de ghinion faptul că s-a trezit cu un șut pe direcția lui, dar dacă ai simț tactic eviți acest lucru. De-aia Lucescu ăl Bătrân a avut succes cu brazilienii, că i-a format tactic de tineri. Actuala echipă a lui Lucescu, chiar Dinamo Kiev, a capotat limpede pe teren propriu în fața unui Juve lipsit de consistență, fără Ronaldo, dar cu un Rabiot din altă lume. Poate la intern îi mai păcălește Lucescu, dar în astfel de meciuri valoarea brută e peste schemele antrenate.

În perspectiva acestui ciudat El Clasico de pandemie, victoria la scor a Barcelonei cu Ferencvaros pare de bun augur, numai că Messi nu zâmbește, nu se bucură, indiferent dacă marchează el sau coechipierii. Sigur, un meci împotriva Realului motivează prin el însuși, dar pe termen lung madrilenii sunt cei care prezintă garanții. Mă refer aici doar la campionatul intern, căci la nivel continental ați văzut ce face Bayern cu echipele din Spania...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oscilații fără frontiere și constanta bavareză.
 Vizualizări articol: 1204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Oscilații fără frontiere și constanta bavareză5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei