Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2020 - Anul XXV, nr. 250 (7555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanțe

Trei medalii de aur și una de argint, pentru inventatorii din USV prezenți la Salonul de Invenții și Inovații Timișoara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Invențiile și inovațiile prezentate de cadre didactice și doctoranzi din cadrul universității sucevene USV la Salonul Internațional de Invenții și Inovații ,,Traian Vuia” din Timișoara, aflat la cea de a VI–a ediție și realizat sub egida Societății Inventatorilor din Banat, a adus recunoaștere grupului de inventatori de la Suceava. Salonul s-a desfășurat în perioada 13-15 octombrie, iar Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a participat cu patru invenții înregistrate recent la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. Invențiile au fost prezentate sub formă de înregistrare video a prototipului, machetei sau posterului digital, la această ediție fiind acceptate invențiile, mărcile și proiectele de cercetare care nu au mai participat la edițiile anterioare. Efortul inventatorilor suceveni a fost răsplătit de juriul alcătuit din inventatori și cercetători specializați pe fiecare clasă, cu trei medalii de aur și una de argint.

Astfel, diplomă și medalia de aur au fost primite pentru lucrarea – „Dispozitiv pentru tracțiune scheletică continuă”, realizată de un colectiv format din Cenușă Mihai, Poienar Mihaela, Milici Laurențiu Dan, Rață Mihai, Irimia Daniela, Pentiuc Radu Dumitru, Lupu Elena Daniela, Afanasov Ciprian.  O altă diplomă și medalie de aur a primit lucrarea „Dispozitiv automat de deschiciurare a liniilor electrice aeriene”, realizat de Cenușă Mihai, Poienar Mihaela, Milici Laurențiu Dan, Graur Adrian, Ungureanu Constantin, Atănăsoaie Pavel, Bobric Crenguța Elena, Popa Cezar Dumitru.  Lucrarea intitulată „Sistem automat de control al comenzilor” a luat de asemenea diploma și medalia de aur, realizatorii premiați fiind Toader Eusebiu, Poienar Mihaela, Milici Mariana Rodica, Rață Gabriela, Prodan Cristina, Vlad Valentin, Nițan Ilie și Ungureanu Constantin.  Tot diploma și medalia de argint a primit colectivul format din  Milici Laurențiu Dan, Poienar Mihaela, Nițan Ilie, Ungureanu Constantin, Grosu Oana Vasilica, Pocriș Marcel, Toader Eusebiu Vasile și Medrihan Dumitru Nicolae, pentru lucrarea  intitulată „Sistem de monitorizare a activității unei persoane la birou”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei medalii de aur și una de argint, pentru inventatorii din USV prezenți la Salonul de Invenții și Inovații Timișoara.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei medalii de aur și una de argint, pentru inventatorii din USV prezenți la Salonul de Invenții și Inovații Timișoara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei