Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2020 - Anul XXV, nr. 250 (7555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Descindere a poliției la Primăria Șcheia. Dosarul vizează drumuri betonate fără avize de siguranță rutieră

Vineri, 23 Octombrie 2020 (11:29:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Update

Ancheta polițiștilor de la Biroul Rutier Suceava pleacă de la un accident rutier care a avut loc pe 3 iunie 2019. În acea zi, la intersecția străzii Doctor Marcean Viorel cu Drumul Comunal 72, în Sf. Ilie, un Mercedes a intrat violent într-un VW Golf. În urma impactului, Viorel Puraveț, în vârstă de 52 de ani, pasager în a doua mașină, a suferit o vătămare corporală gravă.

Pe parcursul anchetei, polițiștii au constatat, cel puțin din punctul lor de vedere, deficiențe majore la strada Doctor Marcean Viorel, legate de semnalizare și amenajare rutieră.

De aici, cercetările au fost extinse și cu privire la alte drumuri modernizate recent în satul Sf. Ilie. Polițiștii rutieri au descins la percheziții după ce ar fi înaintat timp de mai multe luni de zile adrese către Primăria Șcheia, în care solicitau detalii despre avizele care au stat la baza modernizării drumurilor, fără a primi răspunsurile la obiect. 

Primarul Vasile Andriciuc a declarat că s-au ridicat documente cu privire la un drum din Sf. Ilie pe care a avut loc un accident rutier, dar el nu are nici o implicare în toate această poveste.

 

Polițiști de la Biroul Rutier al Poliției municipiului Suceava au descins, vineri dimineață, la sediul Primăriei comunei Șcheia, efectuând percheziții într-un dosar în care este vorba de drumuri comunale de pe raza satului Sf. Ilie care ar fi fost modernizate fără avize legale. Din informațiile noastre, poliția rutieră a făcut legătură directă între un accident rutier și starea drumului, nesemnalizat corespunzător.

Polițiștii vor ridica documente legate de cum au fost  betonate drumurile comunale din Sf. Ilie, ce avize s-au obținut, cine a semnat pentru ele și alte detalii de acest gen. Printre cei care vor avea de dat explicații va fi și primarul Vasile Andriciuc.

Cercetările se fac deocamdată in rem, ancheta fiind încă într-o fază incipientă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Descindere a poliției la Primăria Șcheia. Dosarul vizează drumuri betonate fără avize de siguranță rutieră.
 Vizualizări articol: 4229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Descindere a poliției la Primăria Șcheia. Dosarul vizează drumuri betonate fără avize de siguranță rutieră5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei