Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2020 - Anul XXV, nr. 231 (7536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Caz impresionant

Tatăl a patru copii, rănit grav într-o intersecție din Suceava, cere ajutor în cel mai onorant mod posibil: un loc de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Salcea, a trecut în urmă cu câteva luni de zile prin încercarea vieții, după un accident de motocicletă petrecut, cel puțin în mare parte, din cauza neacordării de prioritate a unui șofer. Se întâmpla la început de aprilie, în plin debut al pandemiei, când se știe foarte bine care era situația la Spitalul Județean Suceava. Operații, recuperare, medici sceptici că își va mai putea folosi vreodată mâna dreaptă și, totuși, Samy este acum într-o fază avansată de recuperare. Totuși, tânărul, tată a patru copii, nu poate încă reveni la locul de muncă din care trăia, șofer de tir, astfel că, având în vedere și familia numeroasă pe care o are, cere ajutor. Nu cere însă bani direct, ci doar un loc de muncă. Poate lucra într-un service auto-moto și speră ca cineva să îl ajute cu un job, în regim part-time.

 

Un șofer de 74 de ani a virat stânga în fața sa

La începutul lunii aprilie a acestui an, tânărul a fost implicat într-un grav accident despre care a relatat și Monitorul de Suceava.

Conform anchetei preliminare a poliției, un șofer în vârstă de 74 de ani, din municipiul Suceava, conducea un VW Golf, pe Calea Unirii, pe sensul dinspre pasarelă spre Orizont și, ajuns la intersecția cu strada Mircea Damaschin, a făcut viraj la stânga fără a acorda prioritate motocicletei Kawasaki conduse regulamentar de tânărul în vârstă de 27 de ani, din orașul Salcea, intrând în coliziune cu aceasta. Accidentul a fost înregistrat de o cameră video a victimei și îl puteți viziona într-un film făcut chiar de tânăr, după accident.

 

Șofer de tir și voluntar pentru bătrâni, între curse

Pentru ca povestea să fie impresionantă până la capăt, în acea zi de 7 aprilie tânărul făcea voluntariat, ducând medicamente unor bătrâni.

”Are 27 ani și 4 comori de copilași, iar cursele pe care le efectua pentru o companie din Suceava, la volanul unui tir, îi asigurau traiul decent pentru așa familie numeroasă. (...) Samy pe timpul pandemiei la revenirea din cursă lua motocicleta și făcea voluntariat, livrând medicamente bătrânilor care nu se puteau deplasa.

Așa s-a întâmplat și pe data de 7 aprilie, a revenit din cursa făcută în Anglia, a parcat camionul și din timpul lui liber a plecat cu motocicleta pentru a împarți medicamentele așa cum se angajase față de o parte din bătrânii din comunitatea lui, oameni care se bazau pe tânărul nostru coleg.

Tragedia apare în momentul în care tânărul nostru coleg intră într-o intersecție având prioritate, moment în care îi este tăiată calea de un alt autoturism care nu i-a acordat prioritate.

Ce a urmat?? Pentru început 7 ore pe o targă într-un spital din Suceava blocat la acel moment de Coronavirus. Apoi un diagnostic care îi spunea că nu va mai putea folosi o mână, operații, tije și șuruburi, doctori peste doctori și controale peste controale fără mari șanse de recuperare din cauza unui nerv întrerupt din cauza incidentului", a descris drama Ilie Matei, cunoscut ca ”Omul Șoselelor”. Acesta din urmă este cel care i-a făcut cunoscută povestea pe pagina sa de Facebook.

 

A făcut un film despre drama sa și despre revenirea sa, de pe motor...

Din fericire, această dramă nu este dramă până la capăt. Tânărul și-a revenit în mare parte, după spitalizare și după ce a muncit apoi zi de zi pentru recuperare. Recent, s-a putut urca chiar și pe un motor al unui prieten, pentru a-și demonstra lui în primul rând că a trecut peste ce s-a întâmplat.

Totuși, nu are încă capacitatea necesară de a reveni la volanul unui tir, ca șofer profesionist. Pasionat și priceput la mecanică, tânărul are o singură rugăminte. O mână de ajutor din partea unui patron de service, care să îi ofere un loc de muncă, în regim part-time. 

Tânărul a realizat un film de 36 de minute, care începe cu înregistrarea accidentului în care a fost implicat în zona amintită. Acesta îl numește doar ”domn neatent” pe cel care nu i-a acordat prioritate.

Este un video care arată în imagini evoluția sa din ultimele luni, recuperarea medicală și revenirea pe un motor. Tânărul și-a spus povestea și drama din nou tot de pe motor. Nu știe dacă își va mai cumpăra vreodată o motocicletă, însă o va iubi cu siguranță în continuare. Un film impresionant despre puterea de a reveni, despre tărie psihică, despre un învingător. Filmul realizat de Samy poate fi urmărit atașat la acest material.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl a patru copii, rănit grav într-o intersecție din Suceava, cere ajutor în cel mai onorant mod posibil: un loc de muncă.
 Vizualizări articol: 5267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Tatăl a patru copii, rănit grav într-o intersecție din Suceava, cere ajutor în cel mai onorant mod posibil: un loc de muncă4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei