Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2020 - Anul XXV, nr. 231 (7536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg cu preparate mediteraneene și ateliere de creație pentru copii

Joi, 1 Octombrie 2020 (16:58:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ești un fan al fructelor de mare și al dulciurilor turcești? Vino în acest weekend la Iulius Mall Suceava și delectează-te cu specialități alese la târgul mediteraneean! Copiii sunt din nou așteptați la atelierele de creație, unde vor picta cu vopseluri acrilice și vor modela cu plastilină 5D.

Scoici la tigaie, calmar pane sau creveți la grătar, tu ce alegi? Târgul mediteraneean aduce în parcarea Iulius Mall Suceava o varietate de bunătăți cu fructe de mare. Paella, caracatiță, rapane, biban roșu, dar și multe alte preparate vor putea fi savurate la târg, în perioada 2-4 octombrie 2020. După fiecare masă copioasă, un desert este bine-venit.

Dulciurile turcești precum delicioasa baclava, înghețata dondurma sau güllaçul nu vor lipsi de pe mesele pline cu delicii. Meniul va fi asigurat de restaurante specializate în prepararea fructelor de mare și a dulciurilor turcești: Le Oac Oac Bistro, Paella Espana, The Street FOOD lobster și Gold Baklava.

 

Îngeraș pictat și decorat cu plastilină 5D, la atelierele de creație

Copiii sunt cuprinși de bucurie atunci când reușesc să creeze cu mânuțele lor diferite obiecte, pe care le pot folosi la joacă.

Atelierele de creație îi așteaptă și în această sâmbătă pe cei mici. Împreună cu specialiștii de la Creative & Deco vor picta cu vopseluri acrilice și vor decora cu plastilină 5D un îngeraș. Evenimentul va avea loc în zona Kids Land, din interiorul Iulius Mall Suceava. Toate măsurile de siguranță vor fi respectate, iar la fiecare masă vor sta doar câte doi copii. Sesiunile de distracție vor avea loc în două ture, prima începând la ora 14.00, iar cea de-a doua, de la ora 15.00.

Micile creații vor putea fi luate acasă de copii, iar toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava. Accesul la atelierele de creație se face în limita locurilor disponibile și pe bază de bilet, care poate fi obținut de la Centrul Info.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg cu preparate mediteraneene și ateliere de creație pentru copii.
 Vizualizări articol: 1553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg cu preparate mediteraneene și ateliere de creație pentru copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei