Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2020 - Anul XXV, nr. 231 (7536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Finalul probelor

Autobuzele electrice au trecut cu bine de teste și vor fi introduse pe traseele TPL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Perioada de probe a celor 25 de autobuze electrice achiziționate prin licitație de Primăria Suceava se va încheia curând, iar acestea vor fi introduse pe traseele principale de transport public în comun, în același regim ca și restul autobuzelor din parcul auto al TPL.

“Autobuzele electrice au trecut testele, perioada de probe se apropie de final, din ce spun specialiștii sunt cele mai bune autobuze electrice dintre cele care au fost testate până acum la Suceava. Ca atare, am depus cererea de plată la București, pentru 56.852.250 de lei (aproximativ 11,6 milioane de euro).

Săptămâna viitoare voi merge la București, la minister, să vedem exact cum decontăm banii, Primăria Suceava este pregătită cu partea de cofinanțare.

În același timp merg să mă interesez de celelalte 15 autobuze electrice, licitate la comun cu Ministerul Dezvoltării, să văd cine este câștigătorul, care sunt etapele...Au trecut alegerile, mă mut la Ministerul Dezvoltării să rezolvăm aceste probleme”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Noile autobuze produse de concernul ZTE au autonomie minimă de 250 de km la livrare și capacitatea acumulatorilor complet încărcați de 374,65 kWh.

Autobuzele au ca dotări suplimentare:

- sistem de numărare călători.

- sistem de informare – panouri matriciale.

Autobuzele sunt dotate cu rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități, aer condiționat și încălzire cu alimentare electrică, sistem de înclinare/coborâre la bordură, sistem video de monitorizare.

Capacitatea acestora este de 72 de pasageri, din care minim 30 locuri pe scaune și un spațiu pentru scaunul cu rotile, plus unul pentru șofer.

Alte cinci microbuze electrice sunt în dotarea TPL de anul trecut, cumpărate de primărie din fonduri elvețiene, încât, de zilele următoare, pe traseele din Suceava vor circula 30 de autobuze electrice, alte 32, mari și mici, urmând să fie aduse până în martie 2021 în baza altor două licitații.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autobuzele electrice au trecut cu bine de teste și vor fi introduse pe traseele TPL.
 Vizualizări articol: 1025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autobuzele electrice au trecut cu bine de teste și vor fi introduse pe traseele TPL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei