Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2020 - Anul XXV, nr. 231 (7536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

La finele mandatului de consilier local

Ovidiu Milici a devenit consilierul personal al primarului Ion Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul președinte al organizației municipale ALDE Suceava, Ovidiu Milici, a devenit consilierul personal al primarului Ion Lungu.

Vestea “bombă”, care i-a lăsat pe mulți “cu gura căscată”, a fost dată la finele ultimei ședințe de Consiliu Local, la care Ovidiu Milici a participat în calitate de consilier local.

“La final de mandat țin să mulțumesc tuturor colegilor pentru colaborare, vreau să cred că în acest cel mai lung Consiliu Local am făcut lucruri bune pentru Suceava, pentru suceveni. A fost o onoare să îi reprezint, să lucrez cu dumneavoastră, dar pe de altă parte, această bucurie pe care o am a fost umbrită de faptul că trei dintre colegii noștri nu mai sunt: Bogdan Bicsi, Cornel Grosar și Marius Cernescu. Dumnezeu să-i odihnească! Le urez succes colegilor care vor veni și să țină cont de faptul că Suceava este frumoasă și trebuie să devină și mai frumoasă! Vă urez succes tuturor în continuare!”, a spus Ovidiu Milici.

La finele discursului său de adio, pentru că Ovidiu Milici nu se mai regăsește în viitoarea componență a Consiliului Local, primarul Ion Lungu a luat cuvântul și a anunțat că pentru acesta începe un nou mandat, în calitate de consilier personal al său.

Ultima ședință de Consiliu Local Suceava a fost chiar “ultima” și pentru alți membri ai deliberativului local, dar numai câțiva dintre ei au ținut să și spună public câteva cuvinte la despărțire – Cristian Irimie, Doinița Cocriș și Vasile Mocanu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Milici a devenit consilierul personal al primarului Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 2450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Ovidiu Milici a devenit consilierul personal al primarului Ion Lungu1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei