Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2020 - Anul XXV, nr. 231 (7536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asistenta medicală Mariana Petrariu a fost ucisă de coronavirus

Joi, 1 Octombrie 2020 (20:23:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asistenta medicală Mariana Rodica Petrariu, de la Spitalul Municipal Rădăuți, a fost învinsă până la urmă de coronavirus. Fiica ei, Mihaela Ramona, a anunțat, joi, că „draga mea mămică.. de ieri mă veghează din ceruri”. „Nu sunt multe cuvinte de spus. Mama a fost o luptătoare. Însă acest virus a fost prea greu de dus. Mi-ar plăcea ca în amintirea noastră, a tuturor, mama să rămână cu acest zâmbet frumos. Mama mereu zâmbea...”, a scris Mihaela Ramona, pe pagina ei de socializare.

Chiar dacă asistenta medicală de la Rădăuți a avut o formă severă de Covid-19, toată lumea se aștepta ca despre starea de sănătate să vină vești bune pentru că în urmă cu o săptămână a putut să respire fără ajutorul aparatelor și a început să facă exerciții de recuperare pentru musculatură și plămâni. După 3 zile de la deconectarea de aparate, timp în care starea ei s-a îmbunătățit, a apărut o alterare gravă. Asistenta a fost intubată din nou, starea ei s-a agravat accelerat, iar în noaptea de marţi spre miercuri aceasta a decedat.

Mariana Rodica Petrariu, în vârstă de 52 de ani, a fost internată cu o formă severă de Covid-19 în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, la începutul lunii septembrie. Ulterior, după ce a primit la Suceava tratament cu plasmă Covid, ea a fost transferată, intubată, în stare foarte gravă, la Spitalul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asistenta medicală Mariana Petrariu a fost ucisă de coronavirus.
 Vizualizări articol: 8874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Asistenta medicală Mariana Petrariu a fost ucisă de coronavirus3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei