Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2020 - Anul XXV, nr. 231 (7536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dar din dar se face Rai

Prăjituri pentru copiii cu dizabilități din Șcheia și Mihoveni, în fiecare sâmbătă, la inițiativa suceveanului Vasile Bolohan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O inițiativă „dulce” vine din partea suceveanului Vasile Bolohan, stabilit de mulți ani în Leeds (Marea Britanie), care, impresionat de soarta copiilor cu dizabilități din centrele sociale sucevene, a lansat o campanie pe pagina sa de Facebook care presupune ca în fiecare sâmbătă, copiii cu dizabilități, pentru început din centrele sociale din Șcheia și Mihoveni, să primească prăjituri, dulciuri, sucuri. În cele două centre sociale sunt 14 copii, 8 la Mihoveni și 6 la Șcheia.

Vasile Bolohan va ține o evidență pe Facebook cu programarea celor care doresc ca sâmbăta, între orele 12:00 – 13:00, să-i viziteze pe copiii din Șcheia și Mihoveni și să le ducă „daruri dulci”.

„Sâmbăta, cineva care se anunță în mesaj aici, pe Facebook (nu în privat), să le ducă personal prăjituri, între orele 12:00 - 13:00. Bine, și un suculeț nu ar fi rău! Dacă scrii unu (1), înseamnă că ne bazăm că tu vei pierde TIMP din viața ta dăruind acestor copii! Dacă scrii doi (2), vei fi programat cealaltă săptămână, și tot așa. Eu voi ține evidența datelor. Când îți va veni rândul, după cel dinaintea ta, te anunț tot aici. Mulțumesc în genunchi celor care vor fi solidari cu această acțiune”, este mesajul postat miercuri, 30 septembrie, de Vasile Bolohan.

Dacă vor fi foarte multe persoane care vor dori să se alăture campaniei inițiate de Vasile Bolohan, atunci va fi posibil ca și alți copii și bătrâni din centrele sociale sucevene să se bucurie de câteva prăjituri, într-o zi de sâmbătă, când cei mai mulți dintre noi petrec ore frumoase în familie, în timp persoanele din cămine de bătrâni și centre de plasament duc dorul celor care i-au abandonat, lăsându-i singuri, în grija statului.

Vasile Bolohan este muncitor în construcții, plecat de aproximativ 12 ani din Suceava, și stabilit la Leeds, alături de soția sa și de copilul lor, născut în Anglia. Suceveanul din Leeds a fost implicat în numeroase campanii umanitare, din salariul său câștigat pe șantier, în Anglia, oferind o parte copiilor nevoiași. Lui Vasile i s-au alăturat pe Facebook, în acțiunile sale, sute de prieteni din toată lumea. 

Sperăm ca și de această dată să fie cât mai mulți oameni dragi care, sub motto-ul „Dar din dar se face Rai”, să participe la campania în care cu puțin putem să facem foarte mult, cu câteva dulciuri putem să le facem o mare bucurie unor copii foarte bolnavi, pentru care și o îmbrățișare, un zâmbet, o vorbă bună contează enorm. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prăjituri pentru copiii cu dizabilități din Șcheia și Mihoveni, în fiecare sâmbătă, la inițiativa suceveanului Vasile Bolohan.
 Vizualizări articol: 1417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Prăjituri pentru copiii cu dizabilități din Șcheia și Mihoveni, în fiecare sâmbătă, la inițiativa suceveanului Vasile Bolohan3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei