Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2020 - Anul XXV, nr. 231 (7536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat fratele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 53 de ani a fost reținut de polițiști și a ajuns apoi în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce, băut fiind, s-a luat la ceartă cu fratele său de 44 de ani, pe care l-a înjunghiat. Mezinul a fost găsit căzut în stradă, în stare gravă, fiind solicitată intervenția unui echipaj medical.

Incidentul violent s-a petrecut marți după-amiază, în comuna Bogdănești, în jurul orei 16.00 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei fiind sesizați despre faptul că un bărbat a căzut de pe bicicletă pe un drum din comună și se află în stare destul de gravă.

În timpul verificărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că în jurul orei 16.00, frații Petru Diaconu, de 44 ani, și Victor Diaconu, de 53 ani, care locuiesc la aceeași adresă în comuna Bogdănești, se aflau la domiciliu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma unui conflict spontan și a unor discuții avute în contradictoriu, Victor Diaconu l-a lovit pe fratele său mai mic, provocându-i răni cu un obiect contondent.

Fratele rănit a ieșit din curte cu bicicleta, dorind să meargă să-și anunțe niște rude despre cele întâmplate, însă din cauza rănilor și a consumului de alcool a căzut de pe bicicletă la circa 200 metri distanță de locuință, pe un drum, unde a și fost găsit de săteni. Un echipaj al ambulanței ajuns la fața locului i-a acordat bărbatului de 44 de ani primele îngrijiri medicale, după care l-a transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru îngrijiri și intervenții de specialitate.

Cei doi frați locuiesc împreună de mai mult timp, iar polițiștii au încercat să întocmească formularul de evaluare a riscului pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de fratele mai mare, pe numele bărbatului rănit, însă din cauza stării de sănătate a acestuia nu au reușit. În primă fază polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie” și au emis pe numele agresorului o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, Victor Diaconu fiind introdus marți în arestul IPJ Suceava.

 În urma probelor adunate la dosar, a rănilor constatate de legiști și a audierii agresorului de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, aceștia au schimbat încadrarea juridică, Victor Diaconu fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie” raportată la infracțiunea de „tentativă de omor”. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, după expirarea reținerii el fiind prezentat în fața magistraților Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă. În cursul zilei de miercuri, Victor Diaconu a fost dus în fața judecătorilor, care au emis pe numele său un mandat de arest preventiv pentru 30 de zile.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat fratele.
 Vizualizări articol: 1243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat fratele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei