Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2020 - Anul XXV, nr. 196 (7501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct de vedere

Nistor Tatar: ”Rădăuțenii nu sunt vasalii lui Flutur și Loghin”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nistor Tatar, primarul municipiului Rădăuți, a lansat un atac furibund la adresa președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, dar și a candidatului PNL pentru funcția de primar, Bogdan Loghin. Primarul în exercițiu din Rădăuți îi acuză pe cei doi că prin intermediul ACET intenționează să pună mâna pe toate investițiile din oraș.

”ACET este o societate căpușă care trebuie să dispară din Rădăuți. ACET nu este altceva decât o societate comercială care încasează sume mari nefăcând nici o investiție. De aceea, se impune eliminarea ACET din Rădăuți. Mai mult, această societate virează toți banii la Suceava, iar la bugetul local nu ajunge absolut nimic. Municipiul Rădăuți nu are nici un contract încheiat sau altă convenție prin care să fie obligat să dea serviciul furnizare apă-canal sau să mențină în gestiune ACET-ul”, a arătat primarul din Rădăuți.

Nistor Tatar a amintit că extinderea și modernizarea rețelei de apă-canal din Rădăuți a fost efectuată cu bani europeni nerambursabili și, pe cale de consecință, nu trebuie restituit nici măcar un leu, cu mențiunea că aceste fonduri au fost accesate de municipiul Rădăuți prin asociere.

”Datorită faptului că proiectul din etapa a II-a de extindere apă-canal a fost respins de către comisie, amenințările celor din PNL sunt doar o farsă de doi bani. Știm că Gheorghe Flutur și Bogdan Loghin pregătesc pe viitor ca şi alte societăți din Suceava să preia și restul serviciilor de furnizare utilități, încălzirea etc. Asta e susținerea lui Gheorghe Flutur vizavi de municipiul Rădăuți. În realitate, vrea doar să pună mâna pe tot ce înseamnă rețele edilitare, centrală de cogenerare etc. Și asta prin vasalul Bogdan Loghin, care ar urma să semneze contractele cu Consiliul Județean Suceava. Eu sunt convins că rădăuțenii nu își doresc așa ceva, nu vor să fie vasalii lui Flutur și Loghin”, a completat Nistor Tatar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nistor Tatar: ”Rădăuțenii nu sunt vasalii lui Flutur și Loghin”.
 Vizualizări articol: 2635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Nistor Tatar: ”Rădăuțenii nu sunt vasalii lui Flutur și Loghin”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei